The Walking Dead 7.Sezon 16.Bölüm/Sezon Finali

THE FIRST DAY OF THE REST OF YOUR LIFE 






Umutlarımı kırdın! Hayallerimi yıktın! Sanıyorum TWD tarihinin en kötü sezon finali buydu. Bıkmadınız mı tüm sezon aile olalım,birlikte savaşırsak kazanırız triplerinden? Yani ne oldu şimdi? Bu muydu savaş? Yoo,hayır her şey daha yeni başlıyor kafasındasınız hala! Ulan sıkıldık be sıkıldık! 




Eldeki malzeme bu kadar iyiyken nasıl heba edilir,izlemiş olduk. İyice gördük öğrendik. 

Negan'ın kendisinden başka kimseye güvenmediğini de görmüş olduk. Yoksa çöpçülerle yaptığı anlaşmadan nasıl olur da Dwigth'ın haberi olmaz? Demek ki ne kadar adamı da olsa Dwight'a bile güveni yok. Zaten Simon pala bıyıklısına daha fazla güveniyor gibi göründü hep gözüme. Çöpçüler konusunda ben dedim. Ben o sinsi,yılan gözlü kadına güvenmeyin dedim! Hayır Rick efendi iki silah verdin diye onlarla anlaşma mı yaptın sandın. Güvenmeden,tanımadan anlaşma yapıp tüm taktiklerinizi anlatırsanız böyle olur işte. İki günlük tanıdığı insandan müttefik olmuyormuş işte efendim! Bir bok çıkacak dedim dedim inanmadınız! Al işte,yılan kadın ihanet etti. Hayır,biri de kafasına sıkamadı yahu. Her ihtimale karşı önlemlerini alarak gelmişler zaten. İki sis bombası ile kaçıp kurtuldular. Bundan sonra iki seçenekleri var ya Negan'ın yanında yer alacaklar yahut kaçıp kurtulacaklar ta ki Rick onları bir gün bulana kadar!


Negan'ın karşısında ikinci kez diz çöktürülmüş de olsa Rick bu sefer dik durdu! Hatta Carl'ı bile öldürecek olması konusunda zaafiyet göstermedi. Negan'a bakan gözlerinde yeniden o isyan ateşini görmek güzeldi!

Öte yandan Sasha'nın ölümü Negan'ın şüphesini çekti. Eh,otopsi yaptıracak hali yok bundan sonra. Ancak Eugene şüphe çekmiş oldu. Bir sonraki adımda olacak her hangi bir aksilik Eugene'in ölümüne sebep olabilir.
Sasha'nın öldüğünü sabah İnstagram'a girdiğimde öğrendim. Beni beklemiş meret,telefonu elime almamla birlikte ilk olarak o karşıma çıktı. Eh,bayılırım spoiler yemeye!










Peki sezon finalinde bizi şaşırtan bir şey oldu mu? Hayır efendim. Yine vasat,yine vasat! Son saniye King Ezekiel'in grubunun geleceği kabak gibi ortadaydı. Elinizde Negan gibi bir karakter varken bu sezon efsane olabilirdi. Ancak işler böyle yürümedi. Neden bilmiyorum,TWD gittikçe vasatlaşıyor. Yani ekip yorgun,senaryo vasat,kamera sürekli sallanıyor...Daha da ne diyeyim ben artık bilemedim.

Bir saatlik bölüm yapacağız diye o kadar saçma şeylerle doldurmuşsunuz ki. Açık söyleyeyim ilk defa sezon finalini ilerlete ilerlete izledim !

Gelecek sezon ya bu vasatlığı unutturacaksınız ya da ben TWD izlemeyi bırakıyorum. 

Bu da böyle biline!



(Fotoğraflar amc'den alınmıştır.)


Gece Saçlı Kız

Yorumlar