Bebak Zeytinyağlı El ve Vücut Kremi



Bahar gelmiş! Kelebekler çıkmış her bir yana. Rengarenk çiçekler açmış bahçelerde. Çimen kokuları sarmış dört yanımı. Güneş nasıl güzel. Yakmıyor ama ısıtıyor. Nisan demek bahar demek değil miydi kardaşlar? Nasıl geldik bu günlere? Hani nerede nisan kuzuları? Ya o kelebekler,nereye saklandı? Yoksa ilkbaharı yaşamayacak mıyız diye düşünür oldum her sene bu vakitlerde. Her sene ilk bahar daha da kısalıyor. Birden sonbahara dönüyor hava. Bunlar bahar yağmurları mı? Bahar yağmuru acıtmaz ki insanın canını. İncecik bir ceketle çıkarsın dışarı,yağmurdan sonra canım toprak mis gibi kokar,güneş bulutların arasından çıkar. Bu bahar yağmuru değil. Bu yaşadığımız bahar değil! Neyse...Geldi yine içimdeki geveze. Ben krem anlatmaya gelmiştim,tuttum nerelere kadar gittim. Yağmurlu,soğuk bir gurbet gününden daha merhaba. İçeri gelin,çay ve elmalı kurabiye dağıtımımız birazdan başlayacaktır.




Daha dün çiçek açmıştı ağaçlar. Şimdi solacaklar mı? Her yağmurda nereye sığınır bu küçük kuşlar? Geceleri eksi dereceye düşüyormuş,dayanacak mı saksıdaki çiçekler? Bu aralar kafamda deli sorular. Cevapları da yok üstelik. Hayat,biz tüm kontrol bizde sanırken atıveriyor gollerini işte. Nisan ortasında üç derece!  Bu da mı gol değil hakim bey?

Tam bahar geldi artık kremlerle arama mesafe koyarım diyordum ki yine sonbahara döndürdü yüzünü mevsim. Hayır belli bir yaştan sonra zaman hızlı geçer derlerdi de bu kadar hızlısını beklemiyordum doğrusu. Dün geceden beri sızlıyor ellerim. Bu sabah uzun bir aradan sonra krem kullanmaya başladım. Elime Bebak zeytinyağlı krem geçti banyoda. Onunla başladım işe.


Yapısı Nasıl?

Çok hafif bir sıvı yapısı var. Yani demek istiyorum ki çok ağır bir yapısı yok. Zeytinyağlı yazdığına bakmayın,yapış yapış bir krem değil.

Ciltte Kolayca Emiliyor Mu?

Evet!Ben özellikle bacaklarım ve ellerim için kullandım ve memnun kaldım. Ayrıca bugün ellerim için kullandım. Yarım saati geçti ancak hala o yumuşaklık etkisini hissediyorum. Kolayca emilme konusunda,Dalan'ın zeytinyağlı kremi ile 
yarışır onu da söyleyeyim. Ancak Dalan yine de bir tık önde benim için.



Kokusu Nasıl?

Temiz ferah. Çoğu zeytinyağlı kremde olduğu gibi sabunsu bir kokusu var. Özellikle bacaklarımda kullandığımda,ertesi gün yataktan kalkarken temiz bir sabun kokusu geliyor bazen,ki bu çok hoşuma gidiyor.


Hangi Mevsimde?

O kadar ince bir yapısı var ki her mevsim kullanılır. Özellikle yazın sıcaklarda bu hafif yapısı sayesinde kolaylıkla kullanılır diye düşünüyorum.


Benim bu ürüne puanım 8/10.



Daha Önceki Ürün İncelemerim İçin: Ürün Köşesi

ve

Dalan Zeytinyağlı Krem İncelemesi



(Reklam ürünü değildir.)


Gece Saçlı Kız

Yorumlar