AliExpress Takı Alışverişi


AliExpress'ten ilk defa takı aldım. Aslında ben daha küçük boyda bekliyordum. Küpeler nedense biraz devasa boyutta geldiler.



İşte saat alırım küçük gelir,küpe alırım büyük gelir. Nedense yüzükler de hep küçük geliyor bana. Evet,birazcık(!) dolma parmaklara sahibim. Genelde standart kalıplar uygun olurken Çin'den gelen yüzüklerin hepsini ancak eklem yüzüğü olarak kullanabiliyorum.


Neyse,biraz büyükler ama yine de güzeller. Online alışverişin bir eksi noktası da bu işte. Ürünler bazen hayal ettiğin gibi çıkmayabiliyor. Tabii biraz büyük çıktılar diye taa Çin'e tekrar geri yollayacak halim yoktu. Bu yaz keyifle kullanmayı düşünüyorum kendilerini. Zaten ömürleri de kısa. Kullanın kullanabildiğiniz kadar. Önceleri bijuteri ürünleri cildime zarar vermezdi. Ancak son bir kaç yıldır kullandığım kolye,yüzük ve küpeler renk vermeye başladı. Ayrıca küpeleri uzun süre taktığımda şişliğe de neden oluyor. Ben de kullanım sürelerini azalttım. Bir kaç kullanımdan sonra zaten renkleri atıyor. Sanıyorum bir çeşit allerji geliştirdi vücudum. Son bir kaç yıldır altın takı kullanmamın etkisi de olabilir. Daha önceden böyle bir sıkıntı olmuyordu. Evet,yaş ilerledikçe annemin sözüne gelmeye başladım. Ve takılarımı yavaş yavaş altın olarak almaya başladım. Hem ömürlük kullanım süreleri oluyor hem de allerjiye sebep olmuyorlar. Ancak halen arada kaçamak yapıyorum. Hele o ipli bileklikler,incikli boncuklu kolyeler! Hepsine ayrı ayrı bayılıyorum!



Önceki Yazılarım İçin : Kırtasiye ve Ürün Köşesi













Gece Saçlı Kız

Yorumlar

Yorum Gönder