Labello/Nivea Blueberry Blush Lip Butter

Labello Yaban Mersinli Lip Butter



Labello,benim öteden beridir sevdiğim  lip balm üreticilerinden.
Elle sürülen lip balmlardan hep uzak durmuştum lakin Labello'nun bu minicik,şirin kutusu beni çok uzun zamandır kendine çekiyordu.
Bu çağırya daha fazla dayanamayıp bugün aldım kendisini!

Makyaj yapmayan biri olarak bu lip balm tutkumu ben de anlamıyorum.
Bir sıralama yapacak olursam Labello benim için 1.sırada ! Yapısı,dudağa verdiği yumuşaklık hissi,soğuk havalarda oluşan çatlakları tedavi gücü çok iyi!
Bazen televizyona dalıp 20-30 kere dudağıma lip balm sürdüğümü bilirim.Ben bu kadar tutumsuzca harcarken Labello en uzun süre giden ürünlerden biri.
İkinci sırada ise tabi ki Burt's Bees geliyor.Kendimi uzun süredir frenlememe rağmen Burt's Bees markalı el kremlerini,ayak kremlerini internette incelerken buluyorum kendimi.Haydi hayırlısı!

İlk defa kutulu,elle sürülen bir lip balm deniyorum.Yapısı çok sert göründü gözüme ama sürmeye başlayınca o bilindik labello yumuşaklığını hissettim.



Kokusu bir harika ! Bu sakız kokusu gibi.Yahut şipşirin bir duş jeli kokusu gibi.Ha-ri-ka! Yaban mersini mucizevi bir meyve bence.Yani bu dünya üzerinde yemekten sıkılmayacağım tek meyve.(Benim maymun iştahım düşünülünce bu gerçekten mucizevi!) Hal böyle olunca yaban mersinli her şey ilgi alanıma giriyor.


Sürdükten bir süre sonra burnumuz kokuya alışsa da ben yine de aldım yaban mersini kokusunu.


Bir çok yabancı blogta yaban mersinliden memnun kalmadıklarını okumuştum,bu da almamı etkiledi tabi.Sonra bugün dedim ki kendime yahu belki onlar başka bir şey bekliyorlardı üründen,hayal ettikleri etki başkaydı.Benim hayallerim belki daha başkadır onlardan!

Benim için yeterli bir ürün.Labello yumuşaklığını veriyor.İyileştirme gücüne bir yorum yapamayacağım daha dudaklarımda soğukların etkisi ile oluşan çatlaklar yok,olduğu vakit kullandığımda burada güncelleme yaparım.

Durumlar böyle efendim!


Benim bu ürüne puanim 9/10.


(Reklam ürünü degildir!)


Gece Saçlı Kız

Yorumlar