Aramızda Kalsın 41.Bölüm

 Canigim !


Ben bu diziyi seviyorum.Konusu,verdiği mesaj(!) şu bu tartışılabilir lakin tüm haftanın yorgunluğu üzerime birikmişken bu diziyi televizyonda gördüğümde rahatlıyorum,mutlu oluyorum.Oyuncular sıcak,hikaye sıcak,ortam sıcak gönül ısıtan,güldüren,insanı rahatlatan bir dizi.Oyuncular arası uyum zaten tartışmasız mükemmel.Binnur Kaya ve Uğur Yücel arası uyum müthiş! Şive işini pek bilmem ama benim hoşuma gidiyor şiveleri,kulak tırmalamıyor.Bazen günlük hayatta bile kullanıyorum şivelerini,halledici! Halledici!
Tatlı,çekişmeli,umutlu,bazen hüzünlü ama sevgi dolu bir aile.O heyecanları,sürekli panik halleri bana kendi ailemi hatırlatıyor.
Hele o kalabalık sorfaları,beni benden alıyor a dostlar.Özeniyorum! Özlüyorum!


Bu bölümde de top yine Hüsne'deydi.Bu arada doğum yakındır,karnı burnunda Hüsne'nin.Sosyal medyada bir çok yorum okumuştum yeter artık Hüsne yemek yemesin diyorlardı.Yemek sahneleri biraz azaltılmış,lakin Hüsne arada "bir sokumluk" bir şeyleri götürüyor yine de!Ye Hüsne ye!Yağ bal olsun Junior Celepoğlu'na!


Koalisyon Merkezi Yüklük 

Hüsne ve halalar Hatçik'le Battal'ı barıştırmak için kolları sıvıyorlar.Ah,halalar!O ne güzel uyumdur,kahve höpürdetmeniz bile aynı yahu ! Tebrikler! Tebrikler!

Ne operasyonu ? Neşe Karaböcek !

Ah,Neşe Karaböcek ah ! Daha dün gecenin bir yarısı dinemiştim bir şarkısını bugün diziyi internetten izlerken gördüm ki konuk oyuncu olmuş diziye.Bana sahneleri az geldi dizinin tamamında ona şarkı söyletseniz dinlerdim yahu!



Hatçik ve Battal Cehpesi

Hatçik dayanamadı ve kaçtı İstanbul'a yarini bırakıp.O da ne yapsın bir yanda ailesi bir yanda sevdiği.Hüsne'nin telefonda söylediklerine dayanamayıp elinde iki bavul kolunda hala çıktı yola! Battal sarı fırtınanın çektiği,Hatçik'in içli içli Neşe Karaböcek'e eşlik ettiği videoyu görünce ,İstanbul yollarına düştü.Son sahnede ne yazık ki dönüp gitti arkasını zalim Battal! Ben inanıyorum,Battal bu ayrılığa dayanamaz,döner o kapıdan döner! Yatar yine bahçelerde ! 

Ceylan ve Ali Cephesi

Yazıktır günahtır Behiye teyze!Bir kez daha sırtını dönerse Caylan,asıl o zaman perişan olur senin sevgili oğlun! İlk bölümlerde Behiye teyzeyi Hüsne ile tatlı tatlı atışan biraz kıskanç bir kadın olarak görmüştük.Biraz da dedikoduculuk vardı,kabul.Lakin bir el atın bu kadına sevgili senaristler,o ne asık surat yahu.Ceylan'ı bir kaşık suda boğacak! Biraz anlayış,biraz sevgi!Süpriz evlilik teklifi olayı mekan olarak sıradan ama tabi ki güzel bir olaydı.Ceylan bunu bekler gibi taktı parmağına yüzüğü hemen.Olaylar nasıl gelişecek,gidebilecekler mi,aile mi aşk mı göreceğiz..Göreceğiz..

Mahir ve Gamzeli Cephesi

Mahir ve Arife yine tatlı tatlı devam ediyorlar aşklarına.Ceylan ve Ali'nin durumu bu kadar sallantıdayken onların da aşkları ifşa olacak gibi yakında!Ben seviyorum sizi,bu tatlılıkta naiflikte devam canlarım !


Civan ve Yadigar Cephesi

Yadigar bu bölüm daha çok Civan'la açacakları dükkan için uğraştı,didindi.Kızı ile konuşamadı.O kız yakındır patlayacak,kahvaltıda surat asmalar mi dersin sus pus oturmalar mı.Enerjileri tutan iki oyuncu daha!Onların sahnelerini tatlı tebessümle izliyorum yahu!Evlilik işi nasıl ilerleyecek,Yaren neler yapacak önümüzdeki bölümlerde göreceğiz.Yadigar'ın başa bela eski kocasının foyasını Celepoğlu ailesi yine öğrenemedi!Bakalım yalancının mumu ne zaman sönecek!


Nida! Nursuz Nida!

Nida ve Hatçik Çekişmeleri

Yok anam yok! Bu eve birinden biri fazla!Ben cephemi çoktan seçtim,oyum Hatçik'ten yana!Nida evi karıştırıp,ordan oraya yalan lafları taşıya taşıya herkesin huzurunu 
kaçırdı iki günde.Hatçik aşk acısından onunla pek uğraşamadı lakin o üstesinden gelir!Battal'ı ile bir barışsınlar da!



O bomba sahneyi kim unutabilir ki.Bu bölüm de o sahne geldi aklıma,katıla katıla güldüm! 

       Ni nim ni nini nim ! Ninin ni nini nim !



(Fotoğraflar www.startv.com.tr adresinden alınmıştır)

Gece Saçlı Kız 

Yorumlar