Aramızda Kalsın 43.Bölüm

Hüsne Doğumu Hızlandırmaya Çalışıyor

Bahattin,Hüsne'ye kırılmıştır.Hüsne durumu düzeltmeye çalışır ama Bahattin hiç yüz vermez.Bunun üzerine Hüsne o gün doğurmaya karar verir!


Doğurmak için her şeyi deneyen Hüsne bir türlü başarılı olamaz.Bahattin'in annesinin ünlü doğum çayından tut da,sıcak hamamlara,acılı makarnalara kadar her şeyi dener.Hüsne'nin davranışları üzerine evdekiler çok endişelenirler.
Civan eniştesi ile ikinci defa konuşup durumu düzeltmeye çalışır.Bahattin bu sefer dayanamaz ve Hüsne'yi dükkana çağırır!

Yadigar ve Civan

Yadigar ve Civan dükkan için hazırlıkları sürdürürler.Henüz müşterileri yoktur.Mutfak için bir çalışan almak isterler lakin Mahir bu yeni "eleman"dan hiç hoşlanmaz!Hüsne ise tam tersine bu çocuğu çok sevmiştir!
Yadigar dükkanın ismini değiştirmek ister.Belki de yeni doğan bebeğin adını verirler dükkana ne dersiniz?

Kaçak Aşıklar 

Hüsne'nin evde konuk ettiği aşıklar sonunda ikna olurlar.Hüsne onları ailelerinin yanına göndermeyi başarır.

Bahattin

Bu arada Bahattin künyeden "Bahocan" ismini sildirir.Bebek doğduktan sonra,isim bulduklarına yazdırmaya karar verir.Uzun çabalar sonunda Hüsne ve Bahattin barışırlar!Hüsne o gün doğurmamaya ikna olmuştur!

Ceylan  ve Ali Kaçabilecek mi ?

Ceylan ve Ali otobüs biletlerini alırlar.Ceylan ufak bir bavul hazırlar,bavulu bahçenin arkasına saklarlar.Mahir bavulu oradan alır.Artık her şey hazırdır ama Mahir'in dalgınlığı sayesinde bavul Eğin'den Bahocan için gönderilen hediyelerle birlikte kömürlüğe gider!Bavulun içinde Ceylan'ın kimliği ve evlilik cüzdanları da vardır!

Otogara gittiklerinde durum anlaşılır,Mahir ve Arife bavulu zor da olsa alıp Ceylan'a ulaştırırlar.

Battal ve Hatçik

Hatçik yolda Battal'ın afişini görür.Battal vapurda sahneye çıkacaktır.Hüsne ve Bahattin'in barışmasından sonra Hatçik,Battal'ı görmek için o akşam vapura binmeyi ister.


Anam geliyi!Bebek geliyi!


Battal'ın ısrarlarına dayanamayıp iki göbek atmaya kalkan Hüsne fenalaşır ve vapur acilen kıyıya yanaşır.
Herkes hastaneye doluşmuştur.Doktorlar bebek ile ilgili bir sorun olduğunu söyleyip Hüsne'yi acil ameliyeta alırlar.Arife ilk anda söylemek istemese de dayanamaz ve Ceylan'a haber verir!Ceylan ve Ali ne yapacaklar?Bebek sağlıkla doğacak mı?Hüsne bu doğumu atlatabilecek mi? Gelecek bölüm en şenlikli bölümlerden biri olacak içime doğuyor a dostlaaaar!






Not:Ceylan'ın döneceğini zaten tahmin ediyoruz,bakınız bu da fotoğrafı:

                                   (www.startv.com.tr'den alınmıştır)
Gece Saçlı Kız

Yorumlar