Aramızda Kalsın 42.Bölüm

Nikah Telaşı

Ceylan ve Ali istedikleri güne nikah tarihi alamazlar.Mahir'in tanıdıkları sayesinde iş çözülür,hemen o gün nikah kıyılacaktır!
Hüsne'nin gelinliğini Ceylan'ın bedenine göre küçültürler.Lakin Ceylan çok buruktur.Ailesi olmadan evlenecek olmak onu hiç mutlu etmez.Ama bunu yapmak zorunda olduklarının farkındadırlar.

Yadigar'ın Yeri

Yadigar ve Civan sonunda lokantanın açılışını yaparlar.Açılış günü gizli nikah gününe denk gelince ortalık biraz karışır.Dağıtılmayan açılış davetiyeleri yüzünden herkes gergindir.Mahir'in son dakikada mahalleden insan toplaması ile sorun çözülür.

Bahattin'in Cümbüşü

Hüsne Bahattin'in cümbüşünü tamir ettirmenin yollarını arar.Müzik deyince akıllarında bir tek isim gelir Battal!Zorla da olsa Hatçik,Battal'ı arar lakin Battal telefonu açmaz.Halalar Hüsne'ye Eğin'den bir saz üstadının adresini verirler.Tesadüf budur ki,Ceylan ve Ali'nin nikah dairesinde karşılaşıp şahitliklerini yaptığı çift ile Hüsne'nin yolları cümbüş sayesinde kesişir.Saz üstadının oğlu,gizli nikah yapmıştır ve gidecek yerleri yoktur.Hüsne,cümbüşün tamir edilmesi için her şeyi yapar.Kaçak çifti evlerinde misafir olmaya ikna eder,böylece cümbüşü tamir ettirir.

Hatçik ve Battal

Battal Eğin'e dönmemiştir.Hatçik,Hüsne'nin ısrarları ile Battal'ı açılışa davet eder.Battal açılışa gelir lakin uzaktan bakmayı tercih eder.Daha önce de dediğim gibi daha çok dolanırsın sen Hatçik'in etrafında Battal!

Ve Nikah

Arife ve Mahir Bahattin ustanın telefonu ile lokantanın açılışı için davetlileri toplama işine girişirler.İstanbul'un hiç bitmeyen trafiğine saplanıp kalırlar.Mahir'in kıvrak zekası ile bir motorlu pizzacı ile anlaşırlar ve nikaha motorla yetişmeye çalışırlar.
Nikah saati geldiğinde Arife ve Mahir ortalarda yoktur.Ali ile Ceylan mecburen başka şahitler bulurlar.
Arife ve Mahir son anda yetişirler ve nikah kıyılır.Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine!
Nikahın kıyıldığı akşamı evlerinde geçirip,ertesi gün yola çıkacaklarıdır.Henüz nereye gideceklerini oturup konuşacak vakitleri olmadı lakin bence gidemeyecekler!Gönülleri el vermeyecek ailelerini bırakmaya!Hem Ceylan dokunsan ağlayacak durumdayken nasıl ailesini bırakacak ki?İzleyip,göreceğiz!

Hüsne Bebeğin Cinsiyetini Açıklıyor

Uzun zamandır bu konuda kıvranıp duran Hüsne,doğuma çok az kaldığının farkındadır.Bölüm boyunca Bahattin için süprüz(!) hazırlayan Hüsne,en sonunda ağzından baklayı çıkartır.Bahattin,Bahocan için yaptığı onca hazırlıktan sonra bu habere çok üzülür.Her şeyden çok Hüsne'nin kendisini kandırmasına kırılmıştır.
Ben nedense hala Bahocan'ın geleceğine inanıyorum,bakalım!

Behiye Sorunsalı

Bu kadın her zaman bu kadar gıcıktı da ben mi fark etmedim?Bu karaktere fena halde takmış durumdayım!Her yerde bir laf sokma çabası,bir haller yani!Tüm gün Ali de Ali diye ortalığı yıkmasına rağmen evlendiler ya,oh olsun sana Behiye hanım!Belki de kendi hayatımdaki sevmediğim bir insana benzettiğim 
içindir bu sinir,bilemiyorum.


Ceylan akşam eve geldiğinde sabah nikah şahitliğini yaptığı çiftle karşılaşınca şok oldu.Funda Ceylan'ı tanıdığını belli etmiş bulundu,bakalım Ceylan buradan topu nasıl döndürecek merakla bekliyoruz !

(fotoğraflar www.startv.com.tr'den alınmıştır)

Gece Saçlı Kız 

Yorumlar