Under The Dome 3.Sezon 5. ve 6.Bölüm

Merhaba canim!Biraz terli tshirt istermisin?



Oksitozin yahut her ne boksa ister!Insanlari cok daha iy hissettiren degisik bir madde.Christine onu altin degerinde görüyor.Son zamanlarda sorun cikartan Eva icin bu maddeyi kullandi.Junior mu?Onu coktan avladi!O zaten en zayif halkaydi!Tuhaf bir iliski var aralarinda.Seks kölesinden hallice iste!

Norrie..Norrie...En sonunda eski cekilmez.huysuz ergen triplerine döndün!O tuhaf hallerini hic sevmemistim dogrusu.Ne tuhaf,biz Norrie'yi bu iticiligi ile sevmisiz demek ki!

Big Jim,Aktaion sirketinin oyununa geldi bir kez daha!Ah Jim,sen ne zaman bu kadar salaklastin?Disari cikabilme istegi bazen mantigini geri planda birakiyor dostum!Bu hic iyi degil!Lakin söylemem gerek,o doktorun bogazini kestigi sahne cok hostu!Beklemiyordum acikcasi.Ama böyle,Big Jim defterleri dürmeyi cok sever!Christine'yi ardinda birakip oradan cikma konusuna gelince dogru olani yapti zaten gelenlerin onu kurtaracagini biliyordu lakin o histerik kadin bunun öcünü fena alir,benden söylemesi!

Yine Alaska!Yine Alaska!Ulan her devlet komplosunun altindan Alaska mi cikmak zorunda?


Dale artik iyice topluluga alisti!Christine'nin kiskirtmalarina gelen Pete'De canindan oldugu ile kaldi!

Junior ve Eva,histerik Christine'nin sag kolu oldular.Kasaba halki artik duruma iyice uyum sagladi.Bir kac ciban basi disinde herkes olmadiklari kisilere dönüstü.Aslinda hepsi ayni insana dönüstü de diyebiliriz tabi buna insan demek ne kadar dogu olursa.

Herkes sakin,
Ifadesiz,
Ruhsuz yahu!

Chesters Mill'e huzur ve güven ortami geldi a dostlar!


Iste istikrar budur!

Christine Reis!

Hele islerini yaparken caldiklari o sinir bozucu islik!Gercekten ürkütücü,sinir bozucu!

Tam da bu kadini öldürmek bu kadar mi zor diyordum ki Sam sagolsun bicagi saplayiverdi!Gerci histerik sarisin ölmeyecek o belli ama biraz icimiz sogudu diyelim!

Zavalli Julia,Dale ona inanmadi ve cok da agir konustu!Sinsi Christine de arkadan bakip kis kis gülüyordu pislik ne olacak!



Joe ve Norrie baslarinda hic dert yokmus gibi bir de Hunter'i kacirdi!Yalniz onlari taklit etmek cok iyi fikirmis.Saniyorum bunu bir filimde daha görmüstüm,aklina saglik Joe!Gerci artik taklit etseler de Christine bu numarayi yemez gibi görünüyor!Kafayi Joe'ya takti bir kere!

Elde saglam kalan Big Jim,Julia,Norrie,Joe ve Sam!Aman Allah'im!Ne kadro ama!

Not1:Liderleri ne yaparsa onlar da onu yapar olayi cok ilginc kardaslar!Kasaba halkinin sürülesme serüveni devam edecek!









(Fotografflar www.cbs.com'dan alinmistir)

Gece Sacli Kiz

Yorumlar