Under The Dome 3.Sezon 7.Bölüm

Hadi onlara günlerini gösterelim bebegim!


Dünyanin sonu geldi!Atesler icinde yana yana türümüz yok oluverdi!Kubbenin korudugu Chesters Mill ise bundan etkilenmedi!Simdilik!Kim bilebilir ki?
Yedinci bölüm genelde aman basimiza yine tas yagiyor havasinda gecti özellikle de Big Jim ve Julia icin.Iki eski(!) düsman,kiyamet gününde oturup kafalari cektiler.Saniyorum bölümün en komik anlari Indy'yi aradiklari sahneler oldu!O sahnelerde aralarinda gercekten bir ahenk vardi,hosuma gitmedi degil hani!
Eh,madem dünyanin sonu geldi deyip birbirlerine yürüyecekler diye korkmadim desem yalan olur her halde!


Dale,sen hayirdir?Ulan kocca bir bölüm aklinin ucundan bile gecmedi Julia!Kizcagiz da kendini daglara taslara vurdu tabi.Aynen böyle dikine git canim!Git bak ne bulacaksin orada!Junior salagi ve Sam arasinda olacaklar merak konusu.Kozanin icinden cikan eller hic hayra alamet degil!Ölemedi gitti bu Christine!

Joe ve Norrie ise bölüm boyunca Hunter ile ugrastilar.Ve sonunda kesfettiler,bizi biz yapan asil sey duygularimiz,hislerimiz!Norrie bir sinir patlamasi aninda virüsü yenebildi.Hunter ise ölüm korkusunu yasarken!

Paralel evren,

Yine o tuhaf koza,

Dale'in kabullenisi gercek mi degil mi ?

Bu takimdan is cikar mi?

Joe,Norrie,Big Jim,Julia!

Hadi bakalim!


                             Sen onlari kurtaramazsin miy miy miy!
                    Iki masaj,bir yamuk bakisla bagladin cocugu zalim Eva!

                                Burn him canimss!



Bu arada dizinin ücüncü sezonu icin eksi sözlükteki "aman bokum gibi olmus" yorumlarina denk geldim de "sen izleme ulan ayi!" demeden gecmeyeyim dedim!

(Fotograflar www.cbs.com'dan alinmistir)

Gece Sacli Kiz


Yorumlar