Under The Dome 3.Sezon 11.Bölüm

Sonunda bebek dogdu!Lakin bu bildigin normal bir bebek yahu!


Eh,Barbie aptalligina doyma!Iki aglayip sizladi diye hemen eski haline döndü sandin ya Eva'yi.Tipki düsündügümüz gibi Christine isi bitince Eva'dan kurtuldu!Ulan ninni sözleyerek bogmak ne oluyor?Cani kadin!


Julia'nin ebeligi esliginde yeni kralice dogdu!Lakin bu canavar filan degil yahu!Annesinin kucagina gittiginde rengi degisti filan bir haller geldi tamam ama biz bu bebekle ne yapacagiz simdi?Nasil korkacagiz bu bebekten yahu?

Big Jim'in yine babaligi tuttu bu bölümde.Ölüm riski olmasina ragmen sevgili oglu Junior'a asi yapilmasini istedi.Yani bu kadar yumusak karina sahip bilmezdik seni Big!Saliverdin kücük enisteyi aferin!Aferin!


Lily babasinin yasadigini ögrendi lakin öyle asiri büyük tepkiler de vermedi isin acikcasi.Tuhaf geldi bana öyle davranmasi.Pek da isindigim söylenemez ya Lily'ye neyse!













Bu bölümün tek aksiyonu her halde yeni kralicenin dogmasiydi.
Ha bir de su diger uzaylilar meselesi var!Christine eger totosundan atmadiysa baska uzaylilar onun dünyasini yok etmis.Onlar da mecburen bizim dünyamiza siginmislar.Lakin sira simdi bizim dünyamizdaymis.Off!Ne cektik be!

Ayrica Big Jim ve Hektor Martin'in planlari hic hosuma gitmedi!Virüs kapmis herkesi öldürelim ne demek yahu!Sonrasinda ne yapmasi düsünüyorsunuz?Mutlu mesut kubbenin altinda yasamayi mi?




(Fotograflar www.cbs.com'dan alinmistir)



Gece Sacli Kiz


Yorumlar