Under The Dome 3.Sezon 10.Bölüm

En sonunda üc hafta önce sözleri ile baslayan en basta gösterilen kisa tanitimi degistirdiler.Ulan degistirdiler de yalnizca dört hafta mi oldu yani?


Hektor Martin sonunda kubbede arzi endam edebildi.Aktaion'un basinda gercekten onun oldugunu biliyorduk zaten.Lakin onu kubbenin altinda görmek sasirtti dogrusu.

Eski kasaba halki simdinin birlik üyeleri bilgidin tirmiklarla cadi avina gelmisler yahu!Bu sahne,ellerindeki mesalaler filan bana komik bir sekilde Shrek'i animsatti.Biliyorum alakasi yok ama komigime gitti iste.
Barbie efendi eski haline döndü lakin hala akli bebeginde.Yahu bebegin normal bir bebek olmayacagini kralice olacagini Julia laf arasinda söylemesine ragmen adamin kafa almiyor.Gerzek iste.Bölüm sonunda Julia Barbie ve Eva öpüsürlerken öyle bir bakti ki.Yani hirs,entrika.ihtiras.Ulan Muhtesem Yüzyil ile Aski Memnu halt etmis bu dizinin yaninda!Höh yani!


Junior'da bir atarlanmalar,bir haller.Evladim ne zaman düzeleceksin sen?Bence Barbie'de bir tuhaflik oldugunu anlamadi.Evet Junior o kadar zeki degil.Kendisine birligin icindeki hiyerarsi hatirlatilinca bozuldu ve Barbie'ye dis biledi.


Norrie'ye silah kullanmasini ögreten aktion calisani ile olan sahneler hostu.Ah ben cocuklarla ugrasiyorum bakislari ama ona ragmen ögretmesi.Ise de yaradi,Norrie Julia'nin hayatini kurtardi.Arkadas o neydi öyle yahu.Topladiklari kizlar kralice bebek icin kurban edildi.Yani bildigimiz klasik  kan akitma yöntemi ile kurban edilmediler ama Eva'nin karnina dokunup tüm yasam enerjilerini ona verdiler.Daha dogrusu kralice bebege!O neydi giz öyle!O nasil göz anaaam!


Hektor'un anlattigina göre virüs insanlara bir kere bulasti mi sictin.Yani hastaligi atlattim saniyorsun lakin o icinde bir yerlerde uykuda bekliyor.Bu ne kadar dogru?Öyleyse Norri'nin ve tabii Barbie'nin durumu boktan!Dolayli olarak Joe'nun da aslinda.

Hektor tedavi icin bir asi gelistirebileceklerini ancak Christine'nin dna bilmem nesinin gerektigini söyledi.Kicini kurtarmak isteyen Big Jim bu ise talip oldu.Anlasmalarina göre ilk asi Junior'a yapilacak.Kasaba halki kurtulduktan sonra ise Big Jim ve Hektor kahraman olacak!Ah,bir kasabaya iki Big fazla dostlar!Bakalim Big Jim Hektor'un istedigini yapabilecek mi?Hektor söylediginin aksine kubbenin inmemesi icin elinden geleni yapacak.

Hunter ve Lily meselesi.Lily kizimiz Hunter'in yerine bilgisayar isleri ile ilginemesi icin gelen biri olarak ortaya cikmisti ilk.Lilynin gectigimiz bölümlerde gönderdigi dosyanin icine gizlenmis olan dosyadan cikan görüntüler ise bayagi sasitrici.baba görevini üstlenmis hektor efendi dostum dedigi adami arkasina birakip kicini kurtarmak icin kubbeye kacmis.Anlattiklari hikayede ise tam tersi Lily'nin babasi öldü deniliyordu.Peki Lily babasinin yasadigindan haberdar mi?Patrick virüs kaptiktan sonra korkunc görünüyordu.O sahneler gercekten ürkütücüydü.

Joe,birligin elinde.Christine'in semasini cözüp kubbeyi indirmeye ugrasiyor.O tuhaf islikla mor tasin baglantisini kesfetti.Bakalim bu baglanti basimiza ne isler acacak.










Bu arada yalnizca üc bölüm sonra yani on ücüncü bölümde dizi sezon finali yapiyor.Kafamizda deli sorular,elimiz bögrümüzde 2016 yazini bekleyecegiz mecbuuur!


(Fotograflar www.cbs.com'dan alinmistir)



Gece Sacli Kiz

Yorumlar