Öksürük

Gıcıklık Köşesi

Bu kız deli midir nedir!Bir terlemeden dem vuruyor,bir hapşırıktan şikayet ediyor.Şimdi de sıra öksürüğe mi geldi?O zaman cevabım bu olsun:mazeretim var,asabiyim ben!


İnsan öksürüğe neden sinir olur?

Bunun cevabını inanın ben de bilmiyorum.Ama gıcık oluyorum işte!Yahu köhür köhür gidin başka yerde öksürün!Bazen öyle bir an geliyor ki,damarlarımdan kan yerine sinir akıyor!Yüksek gerilim hattı gibi oluyorum!Trafo patlaması yaşamamak için lütfen yanımda öksürmeyiniz canım!

Grip Öksürüğü

Yahu madem grip olmuşsun otur evinde!Dört bir yana tohum gibi ne saçıyorsun virüslerini?Ha,bu da yetmezmiş gibi öksürdükten sonra etrafa bakma olayı da var!Vah paşam,yazık grip olmuş dememizi filan mi bekliyorsunuz anlamıyorum ki!

Lütfen yanınızda mendil taşıyın kardeşim!Sonra grip salgını başlamış,başlar tabi!Tüm İstanbul'a sen grip yaydın dingil!

Bir Şeyler Anlatmak İsteyen Öksürük

Öhüm!  Öhö! Öhö! Dilinizi mi yuttunuz hanımefendiciğim?
Genelde bu öksürükler bir şey anlatmaya çalışıyordur.Ya kenara geçip yol vermeniz istenir sizden ya da konuştuğunuz konuya sansür uygulamanız!

İmalı öksürük türü dediğimiz bu tür genelde hanım teyzelerimiz tarafından çok kullanılır.Aynı zamanda hanım teyzemiz karşısındaki kişiyi göstermek için yanındaki teyzeyi bir yandan dirseği ile dürterken bir yandan da imalı öksürüğünü çıkartır meydana.Öhüm!

Sansüre hayır!Bu blogta küfür var!Dikkat edepsiz blog!

Yalancı Öksürük

Hasta falan olmayan,şirin kız öksürüğüdür bu.Genelde kısa ve tatlıdır. Ökü! Ah canım,şirine koyalım senin adını!


Bonus:Boğaz Temizleme

Aman Allah'ım.Sanırsın boğazında 3.dünya savaşı çıkmış!İsrafil gelmiş sura üflüyor!Kıyamet kapıda!O nasıl boğaz temizlemedir!Bunun bir kaç değişik çeşidi de var tabi.

Hıııkııım!

Yüksek tonda!Kısa ama dikkat çekici!Yerinizden zıplamanıza sebebiyet verebilir!Dikkat!Yüzlerine bakınca dünyanın en normal şeyini yapmış gibi geri bakarlar size!


Hııııkkkııımm kıhhımm kıhhıım!

İşte oradan hemen uzaklaşmanız için gerekli sinyali aldınız!Kaçın oradan!Kendinizi kurtarın!
Nedir yani beyfendiciğim,hanımefendiciğim yeni bir dil geliştirdiniz de anlayıp anlamadığımızı mı deniyorsunuz?

NOT 1:Yok asabi filan değilim ben.Sadece biraz değişiğim galiba.

Not 2:Annem bu yazıyı okuyunca çok gülecek!

Gece Saçlı Kız

Yorumlar