Galip Derviş 50.Bölüm

Galip Düğüne Gidiyor


Hülya kuzeninin düğünü için lüks bir otele gider yanında bu sefer Galip değil Ahmet vardır!



Hülya,Dayısı ve yengesine ne kadar gıcık da olsa çok sevdiği kuzeni nikah şahidi olmasını istediği için düğüne katılmıştır.Düğünden bir gün önce otele giderler.Ahmet bavulları arabadan alırken bir araba hızla ona çarpar.Çarpan kişi arabayı bırakıp kaçar.Galip de olaya böylelikle dahil olur.
Ahmet,bu kazadan bir kaç kırıkla kurtulur lakin hareket etmeden yatması gerekiyordur.Galip,olayda kasıt olduğunu söyler,araba hiç fren yapmadan direk Ahmet'in üzerine sürülmüştür.
Hülya'nın kuzenin evlilik kararı çok ani olmuştur.Evleneceği kadının ailesi bir uçak kazasında ölmüştür.Galip kadının yalan söylediğini hemen anlar.Çünkü kadın uçak kazasının 1990 yılında olduğunu söyler ve uçak şirketinin ismini de verir.Ancak bu şirket 1990 yılında daha Münih seferine başlamamıştır bile!

Bu arada bölüm başında gördüğümüz öldürülüp jakuziye atılan fotoğrafçının cesedi bulunur.Fotoğrafçının cesedi üzerine,Galip parçaları birleştirir fotoğrafçının dükkanını araştırırlar.
Düğün günü gelip çattığında,Ahmet hala yerinden kalkamıyordur.Fotoğrafçının dükkanında kadının fotoğraflarını bulurlar.Kadın yıllardır karadul lakabıyla aranan bir katildir.Zengin kişilerle evlenip,onları öldürüyordur.Fotoğrafçı yıllar önce kadının düğün fotoğraflarını çekmiştir.Kadını tehdit edince kadın fotoğrafçıyı öldürür.
Gelin hanım,yıllar önce dosyasına bakan Ahmet komiseri tanımış,bu yüzden onu öldürmek istemiştir!

Hülya yengesine durumu anlatıp,fotoğrafları gösterse de yengesi kabul etmez.Aralarındaki ailevi tartışmadan dolayı zaten ortam gergindir.Yengesi Hülya'yı kıskançlıkla suçlar!

Ahmet komiser ona çarpan kişiyi görmüştür.Düğünde gelinle damadı oyalamak İzzet komiserle Hülya'ya düşerken,Galip de Ahmet'i düğün salonuna getirmek zorundadır!

Ahmet'in tuvaletini ördeğe yaptığı sahnelerden sonra Galip'in onu sırtında taşımaya çalışması komik sahnelerden biriydi!

Ellerini sürme sakın!Sakın bana ellerini sürme!


Galip Ahmet'i zor da olsa salona yetiştirebildi,Ahmet kadını teşhis edince olay çözülmüş oldu!






Not:Bu bölümde bir çok anlatım bozukluğu vardı.Umarım bir daha bunlara dikkat ederler.Dizinin mr.Monk'un uyarlaması olduğunu biliyoruz.Ben o diziyi izlemediğim için bir yorum yapmayacağım.Bir çok yerde,Orjinalden bire bir çevrildiğini okumuştum.Hatta geçen sezon Galip bir işi çözmek için okula gidiyordu,orada çocuğa sana A+ vereceğim diyordu okul liseydi ve Türkiye'de lise not sisteminde A+ yok! Bunlara dikkat etmeleri gerekiyor.

(Görseller www.kanald.com.tr'den alınmıştır)

Gece Saçlı Kız

Yorumlar