Gliss Kur Saç Bakım Suyu


Saçlarım uzun bir süredir dökülüyor.Bu saç bakım suyunu buldum ve puff!Saçlarım canlandı!Dünyam değişti!
Ahhh!Yok artık!
Bu tarz cümleler kurmayacağım tabi ki!

Saçlarımı bir süredir uzatma derdindeyim.Bu yüzden yalnızca kırıklarını aldırmakla yetiniyorum.Saçlarım biraz uzadıysa da inanılmaz dökülüyorlar.Evin muhtelif yerlerinden saçlarım çıkıyor artık,o derece!


Bin defa şampuan değiştirmeme rağmen bir de kepek sorunu başladı.Bu gidişle kafamda saç kalmayacak sanırsam.Saçlarımı haftada iki kere yıkıyorum.Bir de her yıkadığımda bu sprey bakım suyundan kullanıyorum.Bu ikinci şişem.Saçlarımı düzleştirmediğim için zaten yanmalar olmuyor.Ancak artık kış geldi ve saçlarımı kurutmak zorundayım.En soğuk derecede saatlerce kurutmaktansa en yüksek derecede 10 dakikada işim bitiyor ama saçlarım daha fazla ısıyla temas ediyor.

Bu ürün saçlardaki kırıkları en aza indirme sözü veriyor.Bilemiyorum saçlarımdaki kırıkları en aza indirdi mi ama ben memnunum.İçinde bilmem kaç çeşit yağ var.Kendisi durulanmıyor.Saçınız kuruyken ya da havlu ile suyu alınmış haldeyken kullanabiliyorsunuz.Kokusu da güzel.

Saçlarım genelde çok çabuk dolaşıyor.İnce telli olmasa da saçım uzadıkça işler sarpa sarmaya başladı!Bakalım haydi hayırlısı! Dolanmış saçlarıma 6-7 fıs sıkıyorum ,öncelikle telleri elimle ayırıyorum sonra da tarıyorum.Eğer benim gibi sabısız biriyseniz saç tararken aceleden kafa derinizi yüzüyorsanız bence uygun bir ürün.

Performansına benden 8/10 puan!

Gece Saçlı Kız


Yorumlar