American Horror Story Freak Show 6.Bölüm

Elsa'nın Kaprisleri

Ah Elsa!Zavallı Elsa!Kendini tanrıları kandırmayı başarabilmiş sanan Elsa!O dönen çarktan kurtulan yegane kişi olduğunu sanan Elsa'cık!Bencil istekleri için herkesi,herşeyi harcamış ve dahi harcayabilecek olan Elsa'cık!

Bu bölüm Elsa'nın bencil ve bir o kadar da tehlikeli yüzünü daha yakından görme şansına sahip olduk.
Kendisi bir masal kraliçesi,iyilik perisi!Zavallı köleler ise majestelerine hediyeleri sunuyorlar!Kendisine bir dünya yaratmış Elsa.O dünyanın sahibi de,azraili de o! O istediğinde gülecekler,o istediğinde ölecekler!Eğer gerekli görürse hepsini bir bir harcayabilir.Çünkü orası Elsa Mars'ın çadırı!

Hepsini o sefil hayatlarından kurtardığını her fırsatta yüzlerine vuruyor.Bakın sizi ben bu günlere getirdim ha,unutmayın demenin en küstah yolunu kullanıyor!

Zavallı Elsa,basit bir dolandırıcıya inanacak kadar gözü körelmiş,yalnızca kendini düşünen Elsa!

Elsa ve Fok Adam

Unu eleyip eleği duvara asmış olmasını bekleyeceğimiz yaşta ne cevizler kırıyor Elsa!Böylesinden korkulur valla!Hele ki Fok adamla olabileceğini tahmin etmezdim.Bir de bu arada adam poposu göstermekten bıkmadınız mı sevgili AHS?Yeter yahu kaç sezondur görmediğimiz popo kalmadı!Sıkıldık ama!


Elsa her zaman kendisini en ulaşılmaz en yüksekte görüyor.Bu yüzden Fok adamın ona aşık olduğunu sanıyor.Evet,herkes sana aşık herkes sana tapıyor sen bir tanesin tamam mı Elsa!Tatmin oldun mu artık?

İkizlerin Durumu

Çadır ahalisi ikizlerin gidişine bir anlam vermeye çalışıyor.Elsa'nın kalbini bilen ahali bir haltlar karıştırdığını düşünmeye başlıyor!(Annemin deyimi ile,Elsa'nın bağırsağının nereye döndüğünü bilen ahali)Fok adam eczanede bizim Dandy ile karşılaşıp aldığı ürünleri görünce olayı Jimmy'ye anlatıyor.Jimmy önce pek oralı olmasa da sonrasında ona inanıyor.

İkizler ise Dandy'nin en yeni oyuncağı.Bu bölümde Dandy onlara aşık olduğunu söyledi.Birden katil olmaktan cayıverdi!Aşk adamı oldu!Yemek masasında oğluna prezervatif hediye edip de aman hamile kalmasınlar yoksa bebek nasıl olur(!)demeye çalışan anneciğe ,onlarla evleneceğini söyledi Dandy!
Bu yeni oyuncak eskiyince ne olacak.Ya da anneciği yeni bir oyuncak aldığında eskimiş oyuncaklar ne yapılacak?

Asık suratlı ikiz Dot bu yaşananları hiç sevmezken Bette tam anlamı ile aşk sarhoşu!Dot'un günlüğünü okuyamadığı için deliren Dandy,kilidi kırıp okuyunca hayal kırıklığına uğradı!Yaptığı dramatik konuşmada,yine katilliğe döneceğinin sinyallerini verdi.Ah,çöle çiçek ekemezsin annecik!Sizin kaderiniz bu,zenginliğin kötü yanları işte!

Elsa'nın Dileği

Elsa'nın doğum günü haftası!Vay arkadaş,tüm yurtta şenliklerle kutlanacak neredeyse bu hafta!

Fok adam ikizlerin kayboluşunda onun parmağı olduğunu söyleyince Elsa çıldırdı!Fok adam onu aldattığı için çıldırmış havası verse de asıl olay suçlanmasıydı!
Gece yarısı tüm çadır ahalisini uyandırıp onlara hediyelerini geri fırlattı!Elsa'ya olan bağlılıklarını kanıtlamalarını istedi!İçlerinden birisi dönen çarka bağlanacak ve Elsa'da ona bıçak atacak!Bu şekilde
bağlılıkları ve sadakatleri sınanmış olacak!Ulan Elsa ne kadınsın!Önce Jimmy öne çıksa da Fok adam bu iş için gönüllü oldu!Elsa şovunu yaptı!Son bıçağı da adamın karnına saplayıverdi!Yanlışlıkla!Kazayla!
Sabah oldu ama doktor ortada yoktu.Neden sadece Elsa doktor çağırabiliyor?Diğerleri dilsiz mi yahu?Arayın işte birinizden biriniz!

Elsa'nın doğum günü sabahında pastanın başında yalnızca Ethel vardı!Pastayı da o yapmıştı zaten.Neden bu kadar bağlılık diye sorgularken,Ethel ağzından baklayı çıkardı.O kızlara sen zarar verdiysen ve yalan söylüyorsan seni öldürürüm dedi ve benden tam notu aldı!!

Sen önce içindeki karanlığı yok et Elsa!Sonra seni gerçekten seveni bulursun!




Esmerelda ve Ma Petite 

Stanley her ne kadar Jimmy'nin ellerini müzeye götürmek istese de Esmerelda onu Ma Petite için ikna eder.Lakin Esmerelda ona da kıyamadı.Onu boğacağı kaba bile koydu sonra vicdanına yenildi!
Bu işten kurtulmak için Jimmy ile kaçmak istese de Stanley onu durdurdu ve ilk  kurbanın Jimmy olacağını söyledi!Bakalım gelecek bölümlerde olaylar nasıl şekillenecek






Bölüm sonunda Jimmy kızları sormak için Dandy'nin evine gitti.Dandy beline taktığı bıçağı ile takar katillik oyununa geri dönmüşken,Jimmy bu beladan nasıl kurtulacak göreceğiz!

Gece Saçlı Kız


Yorumlar