Naomi Campbell Parfüm Incelemesi

Kış Parfümleri Dosyası

Parfüm seçmek zor iştir.Hele de benim gibi her şeyi beğenmiyorsanız bu iş bir felakete dönüşebilir!
Bu güne kadar bin tane parfüm kullanmışımdır desem her halde abartmış olurum lakin bin tane parfümü deneyip sonra hiç birini beğenmemişimdir desem abartmam!

Ne zor iş parfüm seçmek arkadaş.Bazen aylarca sürer güzel bir parfüm bulabilmem.Ah,nasıl özenirim imza parfümünü bulabilmiş olanlara,anlatamam.
Hep aynı parfümeriye giderim,parfüm arayışında olduğum zamanlar haftada iki kez bazen üç kez bileğime parfüm sıkar çıkarım dükkandan.Tüm gün koklarım bileğimi sonrasında tüm kokular hep aynı olur!Ya ben sorunluyum ya da tüm kokular aynı!İlk sıktığımda güzel gelen,iki saat sonra kusmuk gibi kokan parfümler de cabası!

Parfümlerin notalarından anlamam!Üst notasından,alt notasından hiç haz etmem!Beğendiğim kokuyu alırım,çiçeksi mi kadınsı mı anlayamam.
Benim çiçeksi diye tarif ettiğim kokuya başkaları kadınsı der bazen!Baharatlı kokuları hiç sevmem!Siz esmersiniz bahartlı koku diyecek olanın ağazına yapıştırırım bir tane(yok artık yahu!).

Çok sık parfüm değiştirdiğimden kimse bir kokuyu duyduğunda beni anımsamaz diye düşünüyorum.Aslında şimdi düşününce,ben hep aynı kokular arasında dönüp duruyorum yahu!Yazın çiçeksi ferah ama erkek parfümleri kadar maskülen olmayan kokular,kışınsa biraz daha kalıcı ferah değil ama kadınsı kokular!Aman Allah'ım anlatımdaki dile bak!Anlayan beri gelsin benim parfüm zevkimi!

Neyse,asıl anlatmak istediğim en favori kış parfümümdü.Kendisinin kadınsı,biraz ağır(öyle abartılı da değil,kalıcılık manasında ağır),güzel bir kokusu var işte yahu!Bir parfüm nasıl anlatılır ki başka şekilde?Parfümeriye gidin ve pıslatın iki tane bileğinize belki seversiniz ne dersiniz?

Bu arada burada yazdığım tüm ürünler benim ürünlerim.Kimse bana bir şeyleri tanıtayım diye bedava ürün göndermiyor yani!Ücreti karşılığında satın aldığım,hoşuma giden yahut gitmeyen şeyleri yazıyorum burada,daha çok kendim için bu yazılar aslında.Öyle unutkanım ki bazen hiç hoşlanmadığım şeyleri tekrar satın aldığım oluyor.Burada böyle bir yazı birikimi olursa unutmam en azından dedim !

Gece Saçlı Kız







Yorumlar