Balea Frozen Breeze Duş Jeli


Dışarısı yağmur,dışarısı fırtına! Aman! Bahar gelemedi hala buralara. Her yazımda bahardan bahsetmem bundan. Bir gelse... Ne umutlar,ne umutlar...

Bu kış bitirebildiğime en memnun olduğum duş jellerinden birisi de Balea'nın ahududulu duş jeli. Efendim kendileri kış mevsimine özel çıkartılmış bir seri olup,müthiş bir kokuya sahiptiler.




Dm mağazalarından açık ara en sevdiğim ürün duş jelleri. Özellikle kendi markaları olan Balea duş jellerine denk gelirseniz,gözünüz kapalı alabilirsiniz. Balea duş jellerinde seçenek oldukça fazla. Hangisini alsam diye reyonu boydan boya bir kaç kere gezerken,hepsi de çekici geliyor. Kokuları,yapıları,ciltte bıraktıkları his kesinlikle tatmin edici. Yani tam anlamıyla bir fiyat/performans ürünü. Fiyatları çok ekonomik. Ayrıca isteyenler için devasa boyda ürünleri de mevcut. Çıkardıkları limited edition ürünlerle de gönlümüzü fethediyorlar. O zaman Dm bir an önce Türkiye'ye gelsin diye umut ediyoruz. 



Yapısı Nasıl ?

Kremsi,yumuşacık bir yapısı var. Ben duş jellerinde özellikle bu kremsi yumuşaklığı arayanlardanım.

Kokusu Nasıl?

Efendim,kendileri kış mevsimi için çıkarılan özel seriden. Şekerli,ahududulu tam bir kış kokusuna sahip. Sıcak su ile temas ettiğinde,kokusunda bozulma olmuyor. Test edildi,onaylandı!


İkinci fotoğrafta görüldüğü üzere,iki versiyonu var. Gelecek yazımda Frost Flower duş jelini anlatırım.


Benim bu ürüne puanım 9/10.





(Daha fazla ürün yazısı okumak istiyorsanız:Esintiler ve Anlar;Kırtasiye ve Ürün Köşesi )


( Reklam ürünü değildir. )


Gece Saçlı Kız

Yorumlar