8X4 Deodorant

Deodorantlar...Deodorantlar...Bazı insanlara kutu kutu dağıtasım gelen sevgili deodorantlar....



Sıcak yaz günlerinde deodorant dağıtasım gelir insanlara.Hem de bedavvvaya!Ah,İstanbul'da toplu taşımada!Bir kadın kutu kutu deodorant dağıtıyor!Gel vatandaş gel!Burnunun direği kırılmış Gece Saçlı Kızın deodorantları bunlar!Bedava yaptık koş koş kooooooş!

Drugstore mağazanın birinde sabundur,duş jelidir koklamaktan artık koku alamaz bir hale geldiğimde almıştım bu deodorantı.Benim gibi koklaya koklaya ilerleyen kadınların arasından sıyrılıp 8x4lerin standına ilerlemiştim.
Ben çok nadiren sürülen deodorantlardan kullanırım.Bıraktıkları o ıslaklık hissini pek sevmem.Daha çok spreyleri tercih ederim.Bu markanın ürünlerini genelde pek koklamadan alırım.Ve tabi her Türkiyeli'nin yaptığı gibi en öndeki ürünü değil hep arka sıralardakini tercih ederim!Huyum kurusun!


Ürünün kokusunu nasıl tarif etsem bilmem ki!Üzerinde yazana göre içeriğinde mandalina,yasemin ve portakal varmış.Ben genelde meyve kokularını sevmem lakin bu hoşuma gitti.Öyle meyveli meyveli,şekerli kokmuyor fazla.En fazla kullandığım deodoranttı kendisi son zamanlarda.Bitmek üzere şu aralar.Yeniden alır mıyım bilmem,hemen sıkılıveririm malum.

Bir de 24 saat etki olayı var ki o külliyen yalan!Ama kalıcılığı kötü dersem de ürüne bok atmış olurum yani!Ortalama 2-3 saat bir kalıcılığı oluyor.Hele ki her yere yürüyerek giden benim gibi insanlar için ideal süre diyebilirim.

Ürüne puanım 7/10!

(Reklam ürünü değildir)


Gece Saçlı Kız

Yorumlar

  1. Ürünü aldığınız internet adresini atar mısınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,

      internette satış yapan bir çok sitede satılıyor. ayrıca kozmetik mağazalarında da bulabilirsiniz.

      sevgiler

      gece saçlı kız

      Sil

Yorum Gönder