Esrarengiz Bahçe Büyükler İçin Boyama Kitabı/Macera Devam Ediyor-2-


Başlık her ne kadar yeni çıkmış bir animasyon filmini anımsatsa da konumuz boyama meselesi kardaşlar!




Bu aralar acayip yayıldı bu boyama işleri.İlk kim,ilk ne zaman,ilk nerede paylaşıldı muhabbetlerine girmiyorum.İnsanlar var olduğundan beri şekiller çizdi,renkleri buldu.O yüzden ben işin zevk kısmındayım.

Kitapla nasıl tanıştım,ilk hangi deseni boyadım gibi konuları merak buyuruyorsanız sizi şuraya alalım efendim!buyurunuz!

Aslında alt tarafta kargacık burgacık yazılmış olan şey,boyamayı bitirdiğim tarih.Salak Gece Saçlı Kız kulunuz ne yazık ki başladığı tarihi not etmeyi unutuvermiş!


Ne diyorduk,boyama mevzusu işte.Hangimiz sevmezdik çocukken boyama yapmayı?Yani ben çocukken pek sevmezdim.Boyama yapmak yerine elime kağıt ve kalem alıp yazmaya çalışırdım.Büyüdükçe resim yapmaya yeteneğim olmadığını keşfettim!Ne büyük keşif!Sonra boyama konusunu düşünmeye başladım lakin bunu internette aratmaya korktum aslında utandım diyelim.Yirmi üçüne sayılı gün kala koca kadın neleri araştırıyor diye kendimi de ayıpladım!Sonra değer yargılarının içine bir güzel sıçtım!Böylece boyama işine bulaşmış oldum!

Bu Esrarengiz Bahçe'de boyadığım ikinci desendi.

Öyle işte...


Güneş tutulmasından mıdır,açık öğretim sınavlarına çalışmanın verdiği akıl tutulmasından mıdır bilmem ama pek keyfim yok bu aralar.Bir kusurumuz olduysa af olmasın mümkünse!








Not:Son fotoğrafa baktım da bir kaç minik deseni boyamayı unutmuşum!Eh,öyle kalsın o zaman.

Not 2:Tombik parmaklarımı bir yerden fotoğrafın içine sokmasam olmazdı!



Gece Saçlı Kız




Yorumlar