Dalan d'Olive El ve Vücut Kremi

Meşhuuur Dalan kremleri sonunda bu blogta!Gel vatandaş geeeel!



Dalan kremlerinin bu kadar ünlü olduğunu kullandıktan sonra fark ettim.İlk olarak kendisini buradaki bir drugstore mağazada görmüştüm.İsminden dolayı ilgimi çekmişti.Elime alıp inceleyince baktım ki Türk ürünü!Denemek istedim ve tanışmış olduk.

Eve gelip kullandıktan sonra neymiş ne değilmiş diye araştırmaya giriştim.Baktım ki Dalan krem çok ünlüymüş de ben bilmiyormuşum.Buradan aldığım tüpün üzerinde hayvanlar üzerinde test yapılmadığını gösteren simgeden vardı.Lakin Türkiye'den aldıklarımın üzerinde bu ibareye rastlamadım.Ayrıca büyük tüpün üzerinde parabensiz olduğu da yazıyor.


Yandaki fotoğrafta görünen büyük boy kremi Türkiye'de iken Gratis'ten almıştım.Fiyatını hatırlamıyorum.O gün o mağazada bulduğum en büyük boy buydu.Belki daha büyük boyları da vardır ama ben alış veriş yaptığım gün buna rastladığım için bunu aldım.
Minik boyları ise a101 marketinden aldım.Fiyatları 1 TL civarındaydı sanırım.Uygun fiyatlılardı yani.





Özelliklerine gelecek olursak,yapısı çok güzel.Kesinlikle kullan ve sokağa çık kremlerinden.Bazı kremlerin yapısı o kadar yağlı oluyor ki benim gibi kuruluktan çatlayan ciltlerde bile zorlukla emiliyor.Bu nedenle zeytin yağlı olması ilk başta beni düşündürse de korktuğum gibi çıkmadı.Dalan kremlerinde böyle bir sorunla karşılaşmadım.Kesinlikle hızlı bir şekilde emiliyor ve yağlı his bırakmıyor.Elde bıraktığı yumuşaklık hissi uzun sürüyor.Kokusu ise sabun gibi.Temiz ve ferah.

Bu yüzden kendisine notum 9/10.

Not:Yahu bu kadar güzel krem üretmişler neden duş jeli yok bunun dur bir internete bakayım dedim şimdi!Aman Allah'ım duş jelleri de varmış!Ben bunu nasıl atlamışım!!Haydi bir dahaki Türkiye yolculuğuna kadar sabret bakalım!



Buyurunuz efendim:Dalan Duş Jeli İncelemesi



(Bu yazıdaki ürünler reklam ürünü değildir!)

Gece Saçlı Kız

Yorumlar