Korona Günlükleri 18 Mayıs 2020

Merhaba,

İnsanların bu duygusuzlukları beni çıldırtacak. Gecenin ikisinde bağıra çağıra sokakta konuşan erkekler mi? Yoksa boru sesiyle görüntülü konuşan yan binadaki adam mı? Yalnızca bir gece mi? Nereden salıyorlar bu beyinsizleri? Bu hakkı kendilerinde nasıl buluyorlar? 

Saat 00.19. Yeter mi? Yetmeeez! İki boru sesli atmış tabureleri sokağa, inlete inlete boru sesleriyle konuşup gülüyorlar. Tüylerim diken diken oluyor. Sabrım kalmadı. Peki çözüm ne? Yok ki! Sen bir kadınsın. Sen görünmezsin. Uyarsan sesini bile duymazlar. Bir küfür ederler kadınlığına, anıra anıra gülerler sonra. Sen kadınsın, onların sahip olduklarını düşündüğü bir et parçası. Fazlası değil. Asla değil. Donlarını en arkaya asmalısın, sütyenlerini de öyle. Aman diyim, erkekler görür de pipileri kalkıverir sonra. 
Edepli giyinmeli ama yatakta orospu gibi olmalısın. Yine de hakkıdır erkeğin, her haltı yemek. 

Hala gülüyorlar. Her gece deli bir kadının hikayesini kuruyorum kafamda. Aralık kalmış pencerelerden, kapıların hafif yüksek eşiklerinden, burun deliklerinden ve hatta derilerinden bile içeriye süzülen bir deli kadın. Hikaye bu ya, kesikler atıveriyor şah damarlarına. Bir çılgın kadın hikayesidir gidiyor sokaklarda. Sonra şehirden şehire yayılıyor, her bir kadın yavaş yavaş deliriyor.

Artık hiç umudum yok. Yemek istemiyorum. Su istemiyorum. Kıpırdamak istemiyorum. Bitsin istiyorum. Ne bitsin? Artık onu bile bilmiyorum.


Hangi şehirde olduğumu unuttum.

Gece Saçlı Kız

Yorumlar