Sahaf Ganimetleri /2018 Sonu

Namus Gazı/Aziz Nesin

Aziz Nesin'in kitaplarına neden bilmem hep sahaflarda denk geliyorum. Bu sefer de bu kitabı benimle memleket değiştirip gelecek.



Deli Kadın Hikayeleri/Mine Söğüt

Mine Söğüt'ün ismini hiç duymamıştım. Nasıl da utanç duyuyorum. Bu kitabı Şüheda kardeşim hediye etti bana. Yeni yazarlarla tanışmak çok güzel. Heyecanla okumayı beklediğim kitaplardan biri. 

Hakkında geniş bir zamanda yazmak isterim.

Büyülü Beyoğlu/Nazlı Eray

Konu İstanbul olunca, hele ki Beyoğlu olunca bu kitabı sahafta bırakmak olur mu? 

''Yaşlı ve esrarengiz Madam Anastasia rehberliğinde, Eski Beyoğlu'na uzanan gizem dolu bir yolculuk Büyülü Beyoğlu.'' Sadece tanıtım yazısı bile yeterli. 

Kitap yazarından imzalı. Nasıl kıyıp da satmışlar anlayamadım..

Stephen King/Şeffaf

Yine, yeni basımı olmayan bir Stephen King kitabı. Sahaf fiyatı oldukça pahalıydı. Ancak yine de almak istedim. 20TL idi fiyatı. Burnundan kıl aldırmayan bir sahafa denk geldim, şirinlik de fayda etmedi indirim yapmadı. 

Orhan Kemal/Kardeş Payı

Uzun zaman sonra sahaflarda 5 TL'ye satılan kitap buldum! Sahafın sahibi çok tatlı bir kadındı. İsmini ne yazık ki hatırlamıyorum ancak ikinci katta sonlara doğruydu dükkanın yeri. 

Şehristan Rivayetleri/Serhat Poyraz

Yine adını daha önce duymadığım bir yazar. Sahaflardan alışveriş yapmayı en çok bu yüzden seviyorum işte. Yeni yazarlarla tanışmak çok hoşuma gidiyor. 

Yine İstanbul konulu bir kitap..Kaçırılır mı?

Berlin Mektupları/Haldun Taner

Haldun Taner'i hiç okumamıştım. Zevkle okuyacağım.

Gece Saçlı Kız

Yorumlar