Head&Shoulders Lavanta

Kepek Şampuanı Denince Akla Tamam Şimdi Buldum!!




Ne kadar uzun zaman olmuş ürün incelemesi yazmayalı. Yani benim yazdıklarıma genelde ürün incelemesi denemez ya,neyse! Olsa olsa serzeniş,sevdiğini yüceltme sevmediğini itin götüne sokma...Bilemedim. Neyse!




Efendim,evde bir değil tam iki tane kepekli kafa bulununca mecbur kepek şampuanı arayışına giriyor insan. Evin market listelerinden sorumlu müdürü ve aynı zamanda kepekli kafa müdürü olan bendeniz,bu konuya uzun süredir çareler arıyorum. Tabii kepek denince ilk akla gelen markalardan biri Head&Shoulders. Bir süre klasik Head&Shoulders kullandıktan sonra saçlarımdaki sertliği fark ettim. Tabii diğer kepekli kafanın saçı uzun olmadığı ve saç yumuşaklığı hiç umurunda olmadığı için o kullanmaya devam etti. Sonra ben elmalı çeşidini denedim,sonuç klasikten de kötüydü. Ne yapalım ne edelim derken lavantalı çeşidi çıktı karşıma. Bir gün mağazada öylesine gezinirken görüverdim. O sıralar Türkiye'de henüz satışa sunulmamış bir üründü. Ben de bir süre denedikten sonra buraya yazarım diye düşünmüştüm. Geçenlerde televizyonda bir şeyler izlerken reklamlarda gördüm. Eh dedim,ben de altı yedi paket bitirmişken,artık hakkını vererek bir yazı hazırlarım. Hem de Türkiye'de piyasaya çıkmış,denemek isteyenlere fikir olur.

Gerçekten Kepeği Bitiriyor Mu?


Bu can alıcı soru ile başladım çünkü,benim en merak ettiğim soru bu olurdu her halde bir ineleme yazısında. Ne yazık,öyle bir dünya yok dostlar! Düzenli kullanımda gerçekten azalmalar oluyor. Bu gözardı edilemez. Piyasaya sürülen kepek şampuanlarının çoğunda biz kepeği bitiririz gibi bir iddia yok zaten. Nedense biz hep bu umutla uzanıyoruz raflara!

Bazı mevsimlerde yada ülke dışına seyahat ettiğimde genellikle saçımda kepek atağı başlıyor. Yok böyle bir şey! Saçımı yıkıyorum,havluya sarıyorum. Henüz taramadan aynı kepeklerin sanki çoğalmış olarak orada durduklarını görüyorum! Vay vaaay vaaaay! Vay benim dertli başım vaaaay! Böyle ataklarda ne yazık ki Head&Shoulders'ın pek bir numarası olmuyor açıkçası!


İşe Yarıyor Mu?


Atak zamanları hariç işe yarıyor. Eğer hem yağlı hem kepekli saçınız varsa durun! Önce gelin bir sarılalım! Vay kardaşlarım! Ne zordur hem yağlı hem kepekli saç be! Ben haftada iki kez saçlarımı yıkıyorum. Ancak bazen iki bile yetmiyor. O saçlar ağırlaşıyor,kepekleniyor,yılık yılık oluyor! Meeeeh! 


Kokusu Nasıl?


Lavanta işte! Hangi lavanta kötü kokabilir ki ? İlk kullandığım zamanlarda,banyodan çıktıktan sonra kalan koku çok hoşuma gidiyordu. Tabii şimdi o kokuya alıştığım için,bazn fark edemiyorum bile. Alışmak ne üzücü değil mi!

Yapısı Nasıl?


Klasik çeşidine göre daha yumuşak. Hatta kremli gibi . Zaten besleyici filan olduğunu iddia ediyor. O kadarını bilemeyeceğim. Ama dolgunluk veriyor. Yağlı saçlılar bilir,yıkandıktan sonra saçımızdaki o dolgunluk bizi mest eder!

Krem Kullanmak Gerekir Mi?


Ben bir süre kremsiz idare ettim. Ama sonrasında işlerin yolunda gitmediğini fark ettim. Head&Shoulders'ın kremi yok. Ben şu sıralar Pantene'in bir kremini kullanıyorum. 

Eğer çok karışmayan bir saçınız varsa kremsiz de kullanılabilir. Ama yok ben krem yumuşaklığı isterim derseniz,seçim sizin!




Benim bu ürüne puanım 7/10.



Gece Saçlı Kız

Yorumlar