Arko İncir&Greyfurt Canlandırıcı Bakım Kremi

Arko İncir&Greyfurt El,Yüz ve Vücut Kremi


Yine bir iç dökme,yine bir sonbahardan yakınma yazısı ile karşınızdayız ! Bu nasıl bir kendini tekrarlamadır,bu nasıl bir çemberdir Zeynep! Dön dolaş yine bana geeel ! Hadi yavrum salına da salına da geeel! 




Şimdi,günlerdir yağmurlu ve karanlık giden hava bugün nedense birden güneş açtı. Rutubet işlemiş kemiklerimize,biraz da güneşte ısıtalım kendimizi. Aslında,kış güneşi bu. Isıtmaz tersine kasvet verir insanın içine. Neden bilmem,bugün güneş ısıtıyor. Umutlar yeniden yeşerdi. Öldü sandığım salon çiçeğim filizlendi. Rüzgar yok değil,hep var. Kuşlar da ötüşüyor işte. Güneş...Güneş...Güneş...Bu koca dünyada,bizi yaşatan bir sen misin acaba ?

İç dökme faslı tamamlandı. Haydi anlatacaksan anlat şu kremi be kızım! Tamam yahu tamam. Güneşli bir sonbahar gününe,meyve kokulu kremler yaraşır dedim. Geldim buraya,yazmaya başladım. Dışarıda güneş beni çağırır. Sonbaharın o tanıdık kokusu,gidecek olmanın verdiği hüzün,serçe kuşunun kanadı beni çağırıp durur. O yüzden bu yazı kısa olursa,affedin olur mu!

Kokusu Nasıl ?

Ben incir kokusunu pek alamadım. Daha baskın olan,greyfurtun kokusuydu. Greyfurtun kokusu her ne kadar baskın olsa da o meyveli şekerli kokuyu alttan alttan alıyorsunuz. Hem meyveli hem ferah,daha ne olsun!

Yapısı Nasıl ?

Efendim,yapısı oldukça yumuşak. Bu meyveli serilerde,krem yapısını biraz yumuşatmışlar. İyi de olmuş. Klasik tüpteki Arko krem serisi biraz daha kışa uygun,daha yoğun bir yapıya sahipken,meyveli seri daha kolay emilen yazın kullanıma uygun bir yapıya sahip.


Hangi Mevsim ?

Yaz! Yaz! Yaz! Buram buram yaz kokuyor arkadaş. Uzanmışım kumsala,güneş damlar içimeeeee! Denizden çıkıp tuz kokan teninize süreceğiniz,bir yandan da bira-patates ikilisini mideye indirirken dalgaların sesini dinlediğiniz günler kadar güzel! (Aman! Bu nasıl bir betimleme! Bu nasıl bir deniz özlemi! Bu nasıl bir yıllardır deniz suyu görmemiş kadın! Peeeeh!)


Benim bu ürüne puanım 8/10 .


(Daha önceki yazılarım için : Kırtasiye ve Ürün Köşesi )


(Reklam ürünü değildir.)


Gece Saçlı Kız


Yorumlar


  1. Bı saatti okuyorum:kokusu,yapısı şu.peki cıltı canlandırıyomu?!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,

      diğer bir çok kremde olduğu gibi kısa süreli de olsa nemlendirme ve canlılık sağlıyor. canlandırma derken tam olarak ne istediğinizi bilemesem de fiyat/performans olarak iyi bir ürün.

      sevgiler...

      Gece Saçlı Kız

      Sil

Yorum Gönder