The Walking Dead 8.Sezon 2.Bölüm

THE DAMNED




Ta ta ta ta ta ta ta! Dıkşın! Dıkşın! Dıkşın! İlk on beş dakika sırf bunlarla geçti. Ah,merhamet ah! Bu merhametiniz yüzünden,daha neler gelecek sizin başınıza! Peeeh!


Sıka sıka ilerliyoruz iki bölümdür. Ne hikmetse,yirmi dakika çatışıyorlar ama kimse ölmüyor. Geçtiğimiz sezon deli gibi mermi ihtiyacı olan insanlar,şimdi mermi yakmaktan çekinmiyorlar. Rick ve Daryl silahların saklandığı deponun bilgisini Dwight'tan almışlar. Oraya gitiler. Koridorlarda gezindiler,bol bol terlediler. Sonunda,elleri boş çıktılar. Rick,bir adamla tepişti. Sonradan gördük ki beşikte bir bebek vardı. Adam,bebeğini koruyormuş. Ne hayvan gibi saldırdın  o zaman arkadaşım! Rick de çok pişman oldu tabii. Aynada yansımasını görünce,kendinden tiksindi filan. Eh,TWD dünyası böyle bir dünya Rick! Henüz ilk sezonda,en yakın arkadaşını öldürdüğün gün anlamalıydın bunu. 

İlk sezon demişken,kim la bu Morales ? Rick'te ne hafıza varmış. Yaşanan onca şeyin üzerine sen taa Atlanta günlerinden tanıştığın adamı hatırla. Efendim,Morales Rick'in ailesini buluduğu grubun içerisindekilerden biriydi. Ailesi ile birlikteydi. Nereden nereye işte! Eski dosttan düşman olur mu göreceğiz bakalım.O köprünün altından çooook sular aktı çoook!


Negan'ın bu kadar arka planda kalması şüphe çekici. Adamda o kadar çok piyon var ki öne sürdükçe sürüyor. Rick gibi dövüşe dövüşe ilerlemiyor. Bakalım,dövüşme sırası ne zaman Negan'a gelecek!

Jesus,senin derdin nedir kuzum? Bir devşirmemiz eksikti tamam olduk yani. Yahu sizin oraya gidiş amacınız neydi? Ben buraya neden çıktım? Niye çıktım ?Çıktım da çıkmadım mı dedim ? Henüz kendi içinizde bile bir karara varamadan,operasyon yapmak neyinize ulan ? 
Morgan,sana da iki çift lafım var. Bir neden ölü taklidi yapıyorsun? İki kırık mısın? Çatışırken kimseyi indiremeyen adam,düştüğü yerden kalktığı gibi sıka sıka ilerledi. Hadi gelen merminin etkisi ile yere düştün. Düştüğünde kafanı vurdun diyelim. Her darbede bir terminatöre dönüşecek misin ? Mal mısın arkadaşım?










Bölümün başından beri karakterlerin yüzlerine yapılan yakın çekimden de şikayetçiyim. Zaman geçirmenin kolay yolunu bulmuşsunuz. Oldu olacak azıcık Türk dizileri izleyin de zaman nasıl geçirilir öğrenin. Ben bugün sıktım. Biri bana sıktı. Ben de ona sıktım. Sıka sıka ilerledim. Biri bana sıksın da ! Biri beni öldürsün da! Öldü da öldü! Da! Da! Da!


(Fotoğraflar amc'den alınmıştır.)


Gece Saçlı Kız

Yorumlar