The Walking Dead 8.Sezon 1.Bölüm

MERCY


Aman da aman! Fiti fiti Mülayimlerimiz nasıl da savaşa girermiş! Tamam,tamam! Bu bölümle ilgili düşüncelerimi alay etmeden nasıl anlatırım bilemiyorum! 



Her sezon arasından sonra olduğu gibi ben yine neler izlediğimi çoktan unutmuş olarak oturdum bilgisayarın başına. Açıkçası geçen sezon finalindeki içler acısı durumu da biraz unutur gibi olmuştum. İçimde ufak da olsa bir heyecan duygusu vardı. The Walking Dead belgesel olmuş ya haberimiz yokmuş! Lan arkadaşım,iki de bir aynı sahneleri göstermeler. Dur kalklar filan. Yettiniz artık! Nedir yapmaya çalıştığınız ? Belgesel tadında kısa film mi ? Arkası gelmez dertlerimin bıktım illallah!!

Şimdi,kusura bakmayın ancak ben bu bölümden bir bok anlamadım. Artık aklımın çok başka yerlerde olduğundan mı yoksa The Walking Dead'in çok başka kafalar yaşadığından mı bilemiyorum! Ancak durum kritik! Durum boktan! Allah'ını seven bana açıklasın. Biz şimdi geçen sezon finalinin öncesini mi izledik hemen sonrasını mı ? Benim anladığım hemen sonrasını. Rick ve grup haydi bastır güm güm güm kafasıyla Negan'ın kapısına dayanır. Kendinden emin ve bir o kadar da alaycı Negan karşıdan görünür. Ve olaylar başlar. Bizim grup yakıp yıkmaya başlar. Ancak ortada sadece anarşi görürüz. Ne Negan ne de adamlarından herhangi biri vardır. Yani Rick ve grup boşuna mermi yakıp giderler...

Rick,Negan'ı köşeye sıkıştırmışken neden Gabriel'i dinledi ki ? Oracıkta işini bitirse ne olurdu yani. Mesele sen değilsin unutma! Peeeh! Geçen sezon iki de bir gözümüze soktukları İncil'den sıkılmış olacaklar ki Kur'an alıntılarına başladılar. Açıkçası,bu konuda fazla bilgim yok. Ancak Google'a göre o merhametim değil rahmetim olacak. Yani ''merhametim gazabımı yeniyor'' değil ''rahmetim gazabımı geçiyor''. Arada biraz fark var gibi sanki ??!

Neyse efendim. Peki Rick'in gündüz vakti hayaller görmesine ne diyeceksiniz ? Allah'ım o nasıl bir sakaldır? Ulan adamı Sultan Süleyman'ın yaşlılığı gibi çıkardınız karşımıza. Hayallere bak. Küçük kızı büyümüş. Rick yaşlanmış. Ama Rick'ten başka herkes formunda. Ah,kıyamam. Rick tükenmişlik sendromuna girmiş! Artık huzur,sakinlik,dinginlik arıyor. İşte tam da Negan'ın yaşadığı bir dünyada yaşanabilecek şeyler! 













Açıkçası,bazı sahneleri de sara sara izledim yalan yok! (İçimde bir hiç bir boku beğenmeğen Ekşi sözlük yazarı varmış da haberim yokmuş! Meeeeh!!)

Durumlar böyle.


Gelecek bölümlerde,ben yine buralarda...



(Fotoğraflar amc'den alınmıştır.)


Gece Saçlı Kız

Yorumlar