Nivea Duşta Vücut Kremi İncelemesi

Bir yılı aşkın süredir kullandığım Nivea Duşta Vücut Kreminin inceleme yazısını ancak yazabiliyorum.Geçtiğimiz haftalarda sevgi,umut ve yaşam enerjisi depolamak için ailemin yanına gitmiştim.Blog yazıları da aksadı haliyle.Ancak eski tempomuza dönmeye kararlıyım.Haydi o zaman,buyurun içeriye.Sıcak salep ikramımız birazdan başlayacaktır!

Duşta Vücut Kremi Nedir?

Ürün uzun bir süredir piyasada olduğundan ve ilk çıktığı zamanlarda sürekli reklamı döndüğünden mutlaka bir yerlerde karşınıza çıktığını düşünüyorum.
Efendim,kendileri banyo yaparken kullanılan bir vücut kremidir.Banyoda güzelce duş jellerine bulandınız.Sonra bir iyi durulandınız.Elinizi havluya uzattınız artık çıkacaksınız.Durun!Çıkmayın!Temizlenmiş vücudunuza Nivea Duşta Vücut Kremini uygulayın.Sonrasında güzelce durulayın.Artık havlunuza sarınıp çıkabilirsiniz!

Neden Duşta Vücut Kremi?Çok Mu Gerekli?

Aslında hayır.Çok da gerekli değil.Bir çok forumda ve sözlüklerde insanların normal vücut kremlerini duşta kullanıp,sonra da durulandıklarını okumuştum.Ancak ben böyle bir deneme yapmadım.Bu yüzden aynı etkiyi verir mi bilemiyorum.

Ben genellikle duşta vücut kremini yaz mevsiminde kullanıyorum.(Eh yaşadığım soğuk iklimli ülkeyi düşünecek olursak,bir kutu bana uzun zaman yetiyor demek oluyor bu.)Yazın henüz duştan yeni çıktığımızda bile buram buram terlemeye başlıyoruz malum.Bu yüzden de banyo sonrası uzun uzun kremlenmek imkansız hale geliyor.Cildimin en çok zarar gördüğü,pul pul döküldüğü mevsim de ne yazık ki yaz mevsimi.Duşa gir,hızlıca yıkan.Kremlen,durulan ve çık!Gerçekten pratik!

Nivea Duşta Vücut Kremi Gerçekten İşe Yarıyor Mu?

Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişecektir muhtemelen.Nivea'nın duşta vücut kremi furyasını başlatmasından sonra bir çok marka benzer ürünleri piyasaya sürdü.Bir kaç farklı markayı kullandım.Ancak kesinlikle memnun kalmadım.İçlerinde en memnun kaldığım marka yine Nivea oldu.
Benim tenimde gerçekten işe yaradı.Farklı çeşitleri olmasına rağmen benim tercihim klasik Nivea kokusundan yana oldu.Hani o çocukluğumuzdaki koku.

Vaad Ettiklerini Yerine Getiriyor Mu?Eksi Noktaları Neler?

Çok uzun saatler nemlendirme vaadini ne yazık ki yerine getiremiyor.Ancak piyasadaki hangi ürün bu vaadi yerine getirebiliyor ki?Sabah duşta kullandığım kremin yumuşaklığı öğlen saatlerine doğru etkisini yitiriyor.Ancak bu süre benim için yeterli.Daha iyisi çıkana kadar benim favorim şu an piyasadaki ürünler arasından Nivea Duşta Vücut Kremi.

Benim için iki büyük eksi noktası var.İlki şişesinin formu.Avcuma kremi sıkıp vücudumun bir kısmına yediriyorum.İkinci kez kullanmak istediğimde sıkıntı başlıyor.Şişe elimden kayıyor,tutamıyorum.Bu da bir süre sonra bıktırıyor insanı.Bu yüzden benim önerim,basmalı bir krem şişesine ürünü boşaltmanız.Ha,ben hala basmalı bir şişeye boşaltabildim mi?Yooo!!

İkinci eksi noktası ise banyo zeminini fena halde kaydırması.Ürün ilk çıktığı zamanlarda şişelerin üzerinde banyo zeminini kayganlaştırır uyarısı yoktu.Duşta azıcık debelenerek bu gerçeğin farkına vardım.Avrupa'da satılan ürünlerinde artık bu uyarı var.Türkiye'deki ürünlerde var mı bilmiyorum.


Benim bu ürüne puanım 8/10.



(Reklam ürünü değildir.)


Gece Saçlı Kız


Yorumlar