The Walking Dead 5.Sezon 10.Bölüm

We are the Walking Dead

Herkes bir çıkmazda!Bu bölüm karakterlerimiz ergenliklerine geri döndü!

Nedir bu haliniz yahu?Bari yanınızdaki yeni ergenden utanın azıcık.Çocuk gıkını bile çıkartmıyor,kucağında minnak,tombik kardeşi nerede giderseniz peşinizden geliyor!

Açlık...Susuzluk...Umutsuzluk...Hiçliğin ortasında bir avuç insan!Rick we are the walking dead dediğinde haksız sayılmazdı!
Bu bölümde irdeledik de irdeledik dünyayı!Onlar içinde bulundukları dünyanın dünya olmadığını söyledi durdu,biz de bilgisayar karşısında bu dünyada da işlerin çoktan boka sardığını mırıldandık durduk.

Evet,anlıyoruz seni Sasha.Ama sen de bizi anla yahu.Arka sokaklardaki Mesut gibi deli deli dolanma ortalarda!Ekibin başını derde sokma!Neydi o zombilere çektiğin hareketler.Bir şey değil turuncu sakalın da kafasını uçuracaktın yanında bonus olarak Michonne de gidiyordu!Yalnız o sahnenin sonunda birbirlerine bir bakışları vardı ki dedim tamam şimdi saç saça baş başa bir kadın kavgası izleyeceğiz lakin hevesim kursağımda kaldı.Zaten istemem de grubun kendini bozmasını aslında.

Herkes bir bıkkınlık içinde.Artık ölü görmekten o kadar bıkmışlar,o kadar iğrenmişler ki içinde bulundukları dünyadan,pes etme ile pes etmeme arasında bir noktadalar.Tekrar yaşama dönmeleri için kaç kişinin ölmesi gerek?Ne gerek?
Susuzluktan dolayı pilleri bitmiş halde dolanırlarken yağmur bir anlığına da olsa onları mutlu etmişti.Ulan fırtına da denk gele denk gele onlara denk geldi resmen.
Daryl en sonunda ağlamayı başarabildi!Şimdilik içlerinde sağlam gibi görünen bir kaç kişi de olsa,durum vahim bir o kadar da korkutucu!

Bilmiyorum işte.Tam da bu bıkkınlıkların arasında karşılarına Aaron denilen herif çıktı!

Bölüm burada son buldu!






(Fotoğraflar www.amctv.com'dan alınmıştır)

Gece Saçlı Kız

Yorumlar