Biten+Çöpe Giden Ürünler/6/

İstikrarlı bir şekilde kozmetik alışverişi diyetime devam ediyorum!Allah'ım!Evdeki kremler bir an gerçekten hiç bitmeyecek sandım!Ne istifçiymişsin be Gece Saçlı Kız!


Kamill El ve Tırnak Kremi


Genelde severek kullandığım bir marka.Yapısı çok güzel.Kesinlikle yağlı değil.Kokusu hafif ve taze.Krem ihtiyacım olursa,alabileceğim ürünlerden biri.


Balea El Kremi

Balea'nın deodorantları hiç hoşuma gitmiyor.Ancak el kremi konusunda başarılılar.Sürümü kolay ve hafif kokulu bir kremdi.Mini boy olması da ideal.Bu yüzden çanta kremi olarak çok ideal.

Aveo El Kremi

Hafif yağlı bir yapısı olsa da sevdiğim kremlerden biriydi.Sonlara doğru kullanım süresini geçirdiğim için kokusu tuhaf bir hal aldı.Bu nedenle atmak zorunda kaldım.

Umido El Kremi

Daha önce adını hiç duymadığım bir markaydı.Eczaneden alışveriş yaptığımda hediye olarak verilmişti.Yapısını ve kokusunu beğenmedim.Zaten raf ömrünü doldurduğu için atmak zorunda kaldım.

Alverde Vücut Yağı

Alverde,DM mağzasının kendi ürettiği markalardan biri.Doğal içeriği ile biliniyor.Çok kuru ciltler için olan bu vücut yağı krem formunda.Ancak çok yoğun bir yapısı var.Vücutta kolay kolay emilmiyor.Kokusu alırken hoç gelse de sonradan nefretlik bir şeye dönüştü.Fazla kullanamadım.Zaten bir süre sonra da krem bozuldu,çöpe atmak zorunda kaldım.

Balea Su Spreyi

Balea da DM mağzasının ürettiği bir marka.Deodorantlar dışındaki Balea ürünleriyle hiç bir sorunum olmadı.İki yıldır bu su spreylerini kullanıyorum.Yazın kesinlikle can kurtaran oluyor.Buzdolabında tutarsanız etkisi ikiye katlanıyor.Her yaz bir şişe bitiriyorum.

Nivea Fresh Flower Deodorant ve Rexona Deodorant


Nivea'nın deodorantları tartışmasız en iyi deodorantlar benim için.Denemek için bu küçük boyu aldım ve çok memnun kaldım.Küçük şişe bittiği gibi büyük şişesinden aldım,şu an onu kullanıyorum.Şekerli ancak taze bir kokusu var.

Rexona markasını lise yıllarımda çok kullanmıştım.Uzun bir süre ara vermiştim.Yeniden denemek istedim.Küçük boylar bu yüzden çok idealler.Taze,pamuksu bir kokusu var.(Sensitiv dedikleri kokulardan.)Çantama attım ve yaz boyunca dışarı çıktığımda ihtiyaç duydukça kullandım.Elimde başka büyük boy deodorantlar olduğu için tekrar satın almadım.

Isana 7 Bitkili Şampuan ve Dove Saç Kremi

Isana'nın şampuanından genel olarak memnunum.Hatta hakkında yazı bile yazmıştım.(Isana 7 Bitkili Şampuan İncelemesi )

Dove saç kremi ise kokusu ile beni benden alan ürünlerden biri.O şekerli kokusunu çok sevdim.Bu bitirdiğim ilk kutu.İkinci kutum da bitmek üzere.


Gece Saçlı Kız



Yorumlar