Isana 7 Bitkili Şampuan İncelemesi

Isana'nın meşhur 7 bitkili şampuanı geldi haanım!



Isana 7 Bitkili Şampuan Nedir?

Efendim,kendisi bir saç şampuanıdır.İçerisinde 7 bitki bulunduğu iddia ediliyor.Melisa,biberiye,papatya,ısırgan otu,ada çayı,öksürük otu ve at kuyruğu otu.

Paraben içermiyor.

Hangi Tip Saçlar İçin? Neler Vaad Ediyor?

Normal saçlar ve hızlı yağlanan saçlar için üretilmiş Isana 7 bitkili şampuan,saçlara hacim kazandırırken aynı zamanda canlandırıyor.
Dipten uca daha canlı ve parlak saçlar vaad ediyor.

Gerçekler: 1-Kokusu Berbat!

İlk kullanımda kokusu kesinlikle berbat geliyor!Hatta acaba kafama deterjan mı döktüm hissi yaratıyor.Alışınca,pek o kadar etki etmiyor açıkçası.Ancak kesinlikle koklayarak almanızda fayda var.Yok benim için koku fark etmez alışırım diyorsanız,problem yok.


Kepek Sorununa İyi Geliyor Mu?

Şişesinde kepeğe karşı bir etkisi olduğu yazmıyor.Ancak internetteki yorumlara bakılırsa insanlar bu şampuanın kepeğe etkisi olduğunu düşünüyor.Kimileri henüz ilk kullanımdan memnun kalırken kimileriyse şampuandan nefret etmiş.Hakkında bu kadar çok kötü ve bu kadar çok iyi yorum okuduğum nadir ürünlerden biri.

Ben nedense yazları daha da yoğun kepek sorunu yaşıyorum.Isana 7 bitkili şampuanı yaz sonunda kullanmaya başladığım için bu konuda her hangi bir yorum yapamıyorum.Kepeklerim azaldı mı?Evet.Ancak benim kepeklerim zaten kışın azalıyor.(Bu kısımı ancak gelecek yıl yaza güncelleyebilirim.)

Saç Kremi Var Mı?

Ne yazık ki bir çok kullanıcının ortak sıkıntısı bu.Aynı serinin saç kremi yok.Sevgili Rossmann duy sesimizi!Bu şampuanın saç kremini de çıkar!


Gerçekler:2-Hacim Meselesi

Hacim veriyor mu?Evet!Ancak tepeden yeni çıkan saçları(bebek saçlarını) öyle bir havaya dikiyor ki!Amanın!Kontrol altına alabilene aşk olsun!



Gerçekler:3-Yapısı Çok Sıvı

Bu yüzden de çok bereketsiz bir ürün.Fiyatının uygunluğu sebebi ile bu sorun edilmeyebilir.Ancak ben normalde saçımı bir kere şampuanlarken artık iki kez şampuanlamaya başladım.Köpürmesi,temizlemesi güzel.


Nerelerde Bulunur?Fiyatı Nedir?

Yalnızca,Rossmann mağzalarında bulabilirsiniz.Ben 55 cente almıştım.Türkiye'deki fiyatı 2-3 lira arasında değişiyor diye duymuştum.Yani fiyatları çok uygun.

Memnun Kaldım Mı?

Kesinlikle.İlk şişeyi bitirdim ikincisine başladım bile.



(Koku ve sıvı yapısı nedeni ile puanımı biraz düşük tuttum.)


Benim bu ürüne puanım 8/10.



(Reklam ürünü değildir!)


Gece Saçlı Kız

Yorumlar