Treaclemoon Raspberry Kiss/Vücut Kremi/Vücut Sütü




Aman efendim amaaan,o vıcık vıcık yaz günlerini geride bırakmışız. Mevsim sonbahar. İstediğimiz gibi,ferah ferah en önemlisi de terlemeden kremlenebileceğimiz günler geldi! Biliyorsunuz,ben yaz insanıyım. Yaz sabahlarında o tatlı esinti ile erkenden uyanmak. Açık pencerede hafif hafif inip kalkan perdenin verdiği huzur. Mutfaktan gelen patates kızartmasının kokusu. Sonra domates ve salatalık. Ah,kalabalık sofraların verdiği mutluluk...Neden bilmem,yaz demek benim için hep kalabalık sofralarda kahvaltı demek...

Nereden nereye geldin yine Zeynep ? Tamam,içimdeki huysuz kediler kuyruklarını sallamaya başlamadan hemen anlatmaya başlayayım.



Treaclemoon Raspberry Kiss / Ahududulu Vücut Kremi/Sütü



Ahududulu duş jeli benim Treaclemoon markasında ilk tanıştığım ürün oldu. Yine aynı markanın yaban mersinli duş jeli her zaman favorim olsa da,ahududulu duş jeli de vazgeçemediğim ürünlerden biri.

Duş jeli bu kadar güzelken vücut sütü neden bu kadar başarısız ki ?



Yapısı Nasıl ?


Treaclemoon'un vücut sütleri oldukça yumuşak yapıya sahip. Dolayısı ile ciltte kolayca emiliyor. Yapış yapış kalmıyorsunuz. Tabii bir sür çık kremi de değil. Ancak vücut sütü ünvanını sonuna kadar da hak ediyor.

Kullanım sonrası bir Dalan krem performansı göstermese de ciltte bıraktığı yumuşaklık hissi fena değil.

Kokusu Nasıl ?


Hayal kırıklığı. Nerede o duş jelindeki koku nerede vücut sütündeki koku. 
Ne yazık ki tende bıraktığı koku da benim hoşuma gitmedi. Yani bilemiyorum,sanki ne olduğunu tam anlayamadığım bir koku daha baskın geliyor vücut sütünde.

Hani biz çocukken (doksanlar,ah güzel doksanlar) bubble gum sakızlar olurdu. Hah,oradaki o şekerli kokuyu almışlar duş jeline koymuşlar ! Sıcak suyla temas ettiğinde bile o güzelim koku bozulmuyor. Hayallerimdeki duş jelini yapmışlar işte!

Şişe Tasarımı


Şişe tasarımı,kesinlikle diğer vücut sütlerinden bir adım önde. Krem bittiğinde kutusunu iyice yıkayıp kullanmayı düşünüyorum. Hatta Nivea'nın duşta vücut kremini bu şişeye boşaltmak gibi planlarım var.

Bir kere o kremli ellerinizle şişeyi tutmak tam bir işkence. Krem yere düşüyor,sonra her yere bulaşıyor. Böylece bu duş sonrası dinlenmek ve bakım için ayırdığınız zaman zehir oluyor. Önce ellerimi mi yıkasam yoksa yerdeki kremleri mi alsam diye düşünürken tüm sinirim tepeme çıkıyor. 

Bu yüzden Treaclemoon vücut sütleri,şişe tasarımından benden tam puanı kaptı.

Peki Neden Vücut Spreyi Yok ?


Pek sevgili Treaclemoon,size soruyorum neden bu serinin vücut spreyi yok ? Yani düşünsenize,o tatlı sakız kokusu tüm gün vücudumuzda olsa. İstediğimizde tazeleyebilsek. Amaaaan,tadından yenmez yahu!!




Keşke büyük boyunu almadan önce deneme/seyahat boy ürünü alsaydım diye hayıflanıyorum. Çünkü ürün uzun süredir bende ve bitmiyor arkadaş ! Yani bu iyi bir şey aslında,bereketli bir ürün. Zaten devasa boyda. Ancak,kokusundan uğradığım hayal kırıklığından dolayı elim bir türlü gitmiyor ona. Ama kararlıyım,bu krem bu kış bitecek !

Hayır yani yetmemiş bir de ayrıca küçük boyunu da almışım. Ah,bu tüketim çılgınlığı ! Aman,siz böyle olmayın ! Benim alışveriş diyeti nasıl mı gidiyor efendim ? Çok iyi çok ! Sanıyorum gelecek yaza elimdeki ürünleri bitirmiş olacağım !!!


Benim bu ürüne puanım 6/10 .



( Reklam ürünü değildir. )



Gece Saçlı Kız


Yorumlar