Fear The Walking Dead 3.Sezon 5. ve 6.Bölüm






Bir yerlerde hayatlarını kurma peşinde herkes. Peki kaynaklar herkese yetmez mi? Herkes birlikte huzurla yaşayamaz mı? Başka bir evrende belki. Ancak FTWD evreninde değil!




BURNING IN WATER,DROWNING IN FLAME



Peki yeni bir dünya kurmaya çalışırken,o dünyaya ne hakim olacak? Silahlar ve ölüm mü ? Yoksa sanat ve edebiyatın ışığı mı? Ergenlerimiz Alicia ve Jake bunu tartışırken,halvet oluverdiler. Eh,bunca gerginliğin sonu halvet! Yaşasın halvet!

Strand ve Daniel cephesinde olaylar bilindik şekilde ilerliyor. Daniel,Strand'ın kendisini kandırdığını anlayınca onu zombilerin arasında bırakıp gitti. Canım arabayı da yanında götürdü. Strand bu,karabatak gibi bir yerden batar başa bir yerden çıkıverir. Strand,ölümsüzdür. (Karabatak yakıştırması kesinlikle renginden dolayı yapılmamıştır. Strand malum,biraz her dönemin insanı. Ve her türlü hayatta kalmayı başarır. Fazla çakal!)













Nick her ne kadar Luciana'yı ikna etmeye çalışsa da hatun yaşananları kabul etmedi. Bastı gitti.  Asıl soru şu,Nick kimi tercih edecek?


Kızılderili ve istilacı savaşı...Bilemedim...Bu konulara girmeye pek gerek var mıydı? Her türlü Kızılderililer derim ve uzun günler hoş geceler dilerim...




 RED DIRT


Yahu başka bir aksiyonunuz yok mu sizin ? Bu grupta cenabet filan mı var ? Yoksa toptan hepsi mi cenabet ? Ulan bir gittikleri yerde de huzur olsun be! Kaç kapı dolaştılar,bir huzur yok babasını satayım!

Kızılderililerin sözcüsü olan Walker'ın araziyi boşalatmalarını istmesinden sonra ahalide bir telaş bir telaş. Kıpırdanmalar,toparlanmalar. Sonrası yavaş yavaş göç.
Troy manyağı bunu hazmedemedi tabii. Böyle olunca da gitti kurucu babalardan son kalanı olan Vernon ve ailesini öldürdü. Madison ne yaptı ? Bunu Troy'un yaptığını bile bile olayı Kızılderililere yıktı. Ulan ne entrika kadınısın be! Hayır ne oldu şimdi yani çiftlik senin olacak sen mi yöneteceksin onu? Şu Madison'daki iticilik! Aman Allah'ım!











Bilemiyorum efendim. Bu mesele nereye gidecek izleyip göreceğiz. Sezon Arası/Mini Sezon Finali filan hikayesinden dolayı büyük ihtimalle olayların çıktığı anlarda sezon arasına girilecek. Bakalım,izliyoruz...


(Fotoğraflar amc'den alınmıştr.)


Gece Saçlı Kız

Yorumlar