The Walking Dead 7.Sezon 5.Bölüm

GO GETTERS


Bu tarz bölümleri seviyorum.Hem sakin,hem gerilimli.Maggi ve Sasha'nın Hilltop'a sağ sağlim ulaştığını gördük.Peki ya sonra?

Nasıl olacak bu işler?Negan,Maggie'nin öldüğünü sanıyor.Jesus'un aklında ise Maggie'yi Hilltop'a lider yapmak var.Maggie'de lider kumaşı var olmasına var da Negan ve küçük Neganlar(kurtarıcılar) ortadan kalkmadan bu mümkün mü?
Carl haklı olarak Negan'ın peşinde.Heyecanlı,ergen halleri yer yer sempatik de olsa başı her an belaya girebilir.Negan tuhaf bir şekilde Carl'ın hatalarını görmezden geliyor.Ancak bu kadar sürer orası belli olmaz.Belki Lucille o gün susamış oluverir!
Ah,iki yaralı kadının birbirlerine destek olduğu sahneler duygulandırdı!
Bu bölümde Jesus karakterini biraz fazlaca gözümüze sokmadılar mı?Sevilen iki karakter öldü.Yeni bir idol karakter yaratma çabaları mı bunlar?Öyle görünüyor!
Gregory!Böyle korkak adamlardan her şey beklenir.Hem korkak hem de koltuk sevdalısı!(Bu bana günümüzden bir siyasetçiyi anımsattı nedense!!)Bu adam ileride sorun çıkartacak gibi duruyor.Bakalım.
Gözümüze sokulduğu üzere aslında Negan çok uzlaşmacı bir kişilik!!Hilltop'taki davranışları elbette kötüydü,onur kırıcıydı.Ancak Alexandria'ya yaptıkları ziyaretle karşılaştırılınca şeker bal kalıyordu.
Rick ise hala derinliklerin en dibinde.Negan gelecek diye erzak toplamaya gitti.
Söylentiere bakılırsa Negan,Rick'in sağ elini kesiyormuş.(Evet,yine çizgi roman spoileri!)Dizide bu yaşanır mı bilmem ama Negan,Rick'e fena halde takık durumda.Neden olmasın ki yani!
Bu arada küçük Neganlardan biri de Hilltop görevine atandı!Ulan!Dwight mı daha sinir bozucu bu bölümdeki bıyıklı mı karar veremedim!








Bölüm sonunda Jesus ve Carl'ı Kurtarıcıların kamyonetinde gördük.Bakalım başlarına daha ne belalar açılacak!(Carl,kaptın öpücüğü köftehor!)

Haftaya görüşmek dileğiyle efendim...


Esen kalın...


''This is our home now,so you'll have to call my name.Not Marsha.Not dear.Not honey.Maggie.Maggie Rhee.''


(Fotoğraflar amc'den alınmıştır.)



Gece Saçlı Kız


Yorumlar