American Horror Story 6.Sezon/My Roanoke Nightmare 3.Bölüm


Dizilerle ilgili yorumlarım genellikle ruh halime göre değişiyor,farkındayım.Bugün iyi günümdeydim!Bu bölüm hiç bitmesin istedim.Yavaştan yeni karakterleri görmek hoşuma gitti.Taaa ki Lady Gaga ve burnunu görene dek!Onu ve burnunu tanımamak mümkün mü hiç?


En baştan söylemeliyim ki şu vahşi ikiz kardeşler kesinlikle ürkütücüydü.Amerikan korku filmlerinde sıkça kullanılan yemeklerin üzerinde sinekler uçuşması,çevredeki kurtçuklar filan!Fark ettim ki o sinek sesleri gerçekten sinirimi bozuyor.

Şimdi,görünen o ki tatlı kıvırcık kızımızı birlikte oyun oynadığı Priscilla kaçırmış.Ben medyumun yalancısıyım valla!Belki bazı şeyler görebiliyordur ve Lee'ya yardımcı olabilir.Ancak bu medyumda kesinlikle hokkabazlık da var.

Kayıp koloni hikayesini daha önceden duymuş olabiliriz.Yani ben tam olarak hatırlayamadım ama şehir efsanesi türünde o kadar fazla hikaye duydum ki artık çoğu zihnimde birbirine karıştı.
İlk bölümün kritiğini yazarken ''Roanoke'' nedir anlamını bulamadım demiştim.Kayıp koloninin ismi ''Roanoke'' imiş.Koloninin liderinin karısı ihanete uğrayıp ormanlarda aç-susuz-elleri kolları bağlı,başı o tuhaf demir tuzağın içinde ölüme terk edilince Gaga çıkıyor piyasaya.Sanıyorum kendisi ormanda hüküm süren doğa üstü güçlere sahip yahut tamamen doğa üstü bir yaratık.

Eh,Gaga var seks var!Matt de akideyi bozup Gaga ile ilginç pozisyonlar denerken,çevredeki tuhaf insanlar da onları izliyorlardı.El hareketlerinden anlaşıldığı üzere ne yaptıkları malum!
Eh,Gaga varsa grup seks olmadan olur mu hiç?
Sanıyorum ki Gaga aynı zamanda insanları hipnotize etme gücüne de sahip.Adamın gözü karısını bile görmedi tamamen transa girmiş gibiydi.

''CROATOAN'' meselesi nedir onu da henüz bilmiyoruz.Vahşi ikizler ve medyumun söylediği tek ortak söz buydu.Bir uyarı mı? Göreceğiz.


Durumlar böyle efenim.

Haftaya görüşmek dileğiyle...

Esen kalın....



(Fotoğraf imdb'den alınmıştır.)



Gece Saçlı Kız



Yorumlar