Fear The Walking Dead 2.Sezon 9.Bölüm

LOS MUERTOS

Bu kadar salağı aynı anda bir tek dizide buluşturabilmek!Gerçekten büyük başarı!


Bir adet ergen irisi,bir adet eski bağımlı ve eşek şanslı ergen,bir adet tavırlı ergen ve iki adet sorumluluklarından bıkmış yetişkinin saçmalıklarını aynı potada eriten bir bölümdü!Şapka çıkartıyorum karşınızda efendim!
Her zaman yıkık dökük bir bar ve hallerinden memnun olmayan iki karta kaçmış yetişkin olur.Bunlar kafayı çekerler ve mutsuz sonlarını beklemeye başlarlar.Az biraz da cilveleşirler.Sessiz sakin kalsalar yine iyi.Ama yok.O ergen tripleri atılacak,illa başlarına iş açacaklardır.Amaaan!Madison teyze ve Strand!Çok sıkıcısınız!

Ergen irisi ve tripli ergen oteli aramaya çıkarlar.Odaları gezip,başlarına bela olacak bir şeyler aranırlar.Sıcak suyu bulunca azıcık çimmek isterler!Eh,hakları değil mi sonuçta?Sonracığıma ergen irisi ortadan kaybolur.Atarlı ergen onu aramaya çıktığında enfekte olmuşların bara doğru yöneldiğini görür.Anneciği de o sırada barda kafayı çekiyordur.Karşısına sürü halinde çıkan zombileri görünce odasına geri dönen ergen irisi,sudan çıkmış balık misali kalakalır!
Eskinin bağımlısı şimdinin şanslı eşeği Nick ise içine girdiği topluluğu karşıtırmaya niyetlenir.Bir kahraman edası ile çaldığı keki babası öldürülen kıza verir.Aman,sen çok yaşa Nick!Zaten senaryodaki bu gidişle öleceğin filan yok!








Peki doktor çakması eczacıya ne demeli?Herif bağışıklık kazanmış çıktı Rıza baba!

Coşturan kilise konuşmasına söyleyecek söz kalmadı.Bu sezonu da fanatik dincilerle,kiliselerle geçiştiriverdiniz.Sanki çok bir sikimmiş gibi fondaki gerilim müziği neyin nesiydi?Peh!

Meh,benim gibi sadık bir seyirciyi bile sıktınız yani.Bakalım,takipteyiz.Daha ne kadar konudan sapacaksınız?Sakız gibi uzattınız resmen!

(Fotoğraflar AMC'den alınmıştır.)


Gece Saçlı Kız

Yorumlar