American Horror Story Hotel 9.Bölüm

Zalimsin Kontes!




Intikam isteyen sevgili Kontes ortamin icine sicti resmen!Ah,salak Donovan!O soguk nevale seni ne kadar daha yaninda tutacak saniyorsun?
Hem de hayatinin biricik askina tekrar kavusmusken?Ramona'nin da dedigi gibi hem yakisikli hem salak hem de sikinin dikine gidiyor!Ne kadar da kullanip atilmalik bir erkek!
Zavalli Ramona kapatildigi koridordan nasil kurtulacak?Islerin bu kadar kolay ilerlemesinden anlamasi gerekirdi bir tuzak oldugunu.Hatasinin bedelini sonsuz hayati ile mi ödeyecek?Görecegiz!

Bu bölüm harcanan bir diger karakter ise Will Drake oldu.Ulan bu Kontes resmen kara dulmus yahu!Evliliklerinin ilk saatlerinde dul kalmayi basardi.Peki hukuki baskilarla nasil mücadele edecek?Will'in oglu da o tuhaf virüsle enfekte mi olacak?

Uzun zamandir görmedigimiz veletleri de gördük,sükür.Alex'in hastanede enfekte edip hayatini kurtardigi cocuk tüm sinifini enfekte etmisti.Simdi ac,hirsli ve büyükler tarafindan yönetilmek istemeyen bir grup velet etrafta dolaniyor.Ve durdurulmazlarsa baslarina cok is acacaga benziyorlar.


Liz'cigime üzüldügümü söylemem gerek.Hala Kontes'den korkuyor da olsa ona karsi koymayi basardi.Lanet ciceklerini kendin al derkenki tonlamasina kahkaha attim,dogrudur!

Iris,aldi basini gidiyor.Virüsten sonra bambaska bir Iris cikti karsimiza.Bu tuhaf,güclü haline alisamasam da onun oldugu sahneleri izlemek keyifli.














Saniyorum bu seferki kritikler biraz karmasik oldu.

Zaten hayat da karmasik.

Bu sefer de böyle olsun nedek!


(Fotograflar imdb'den alinmistir.)


Gece Sacli Kiz

Yorumlar