American Horror Story Hotel 7.Bölüm

Elizabeth'in eski,kadim askindan bahsedelim biraz.Nasil böyle kalpsiz bir Kontes'e dönüsmüs bu kadin?Haydi buyurun,iceride AHS Hotel dedikodusu var!

Acikcasi Kontes'in acemi,kücük fare halleri hosuma gitmedi.Kadinda bir sogukluk,bir iticilik var ki anlatamam.Neden bilmiyorum,ben bu kadina pek isinamadim.Hikayemiz klasik,acikli bir ask hikayesi.Elizabeth eskiden filmlerde yan rollerde oynayan bir kadin.Bas rol oyuncusuna asik olur ama adamin karisi da vardir.Üclü iliski yasamaya baslarlar.Ta ki asik oldugu adamin ölüm haberi gelene kadar.Elizabeth ölüm haberini Hotel Cortez'in acilisinda alir.Intahar edecekken onu bay March kurtarir.Evlenirler lakin büyük askinin yasadigini ögrenince aski kabaran Elizabeth kacmaya karar verir.Ancak bekledigi aski ve o tren hic gelmez.Hatun bu yüzden asktan uzaklasir,karanligi secer.
Ayrica asik oldugu adama eski bir kan hastaligi olan bu virüs bulastirilmistir.O da karisini enfekte eder.Görünüse göre Elizabeth'i de.(Ancak enfekte etme sahneleri gösterilmedigi icin kesin konusmak mümkün degil.Peki o zaman kim enfekte etti Kontes'i?)Kötü adamimiz James March esirlerini otelinde agirlar.Cikmaz bir koridorda,sonsuza kadar!
Bay Drake'in oteli yenileme calismalari sirasinda celikten duvar yikilir ve asirlik iskence biter.Ciftimizin ilk kurbanlarindan biri de zavalli emlakci kadin oldu.
Bu bölümde Liz'i hic göremedik.Tristan otelde öldügüne göre hayalet(yada adi her neyse) olarak geri dönmesi gerekmez mi?
Bu arada merakli dedektifimiz de deli numarasina yatmis durumda.Amaci yakalanan süphelinin bulundugu hastanede kalabilmekti.Süpheli kizimiz Kontes'in yarattigi cocuklardan biri olan Wren.Katil cinayetleri islerken hep oradaymis.John israrla söyle söyle dediginde kizin bakislari ilgincti.Otele gitmemiz lazim filan derken kiz kendini arabanin altina ativerdi.Düsünüyorum da bu katil John olamaz mi?Ah,sorular sorular.

Simdi ne olacak?

Kontes sonsuz askina kavusacak mi?

Liz ne alemde?

Ramona hedefine ulasacak mi?

Her ne kadar Gaga'dan hoslanmasam da,senaryoda onlarca acik olsa da basladigim dizileri yarim birakmayi sevmiyorum.Bu yüzden Hotel'i izlemeye devam edecegim.

Ayrica gecmis sahnelerde Kontes'in kaslari neydi yahu?O sapsari kaslari kapatmaya calis ama becereme üzerine simsiyah kalem cek!Aman yahu!Tamam,gecmisteki Kontes biraz zevksiz olabilir ama simsiyah kalem cekmeniz cok mu gerekliydi?

Neyse,bu bölümlük dedikodu bu kadar.


(Fotograflar imdb'den alinmistir.)


Gece Sacli Kiz

Yorumlar