Labello/Nivea Vanilya&Macadamia Lip Butter

Labello/Nivea Vanilya&Macadamiali Lip Butter

Bu sefer Nivea'nin Vanilya&Macadamia lip balmini denedim.Aslinda,Labello markasi Nivea'nin alt markasi.Yani olay su ki bu lip balmlar Türkiye'de Nivea adi altinda satisa cikariliyor.Avrupa ülkelerinin kimilerinde ise Labello markasi olarak.

(Bu markanin yaban mersinli lip balmi ile ilgili yazim icin; buradan buyurun )




Aslinda bu lip balimi yaklasik iki ay önce almistim.Ancak sira geldi kullanmaya.
Diger cesitlerinde oldugu gibi paket tasarimi cok hos.Internette o kadar fazla yorum okudum ki bu lip balm ile ilgili.Önceleri merak etmeme ragmen almadim.Yorumlar biraz azalip ilgi baska seylere kayinca almaya karar verdim.Herkesin övdügü ilk özelligi kokusu idi.Bu yüzden kutuyu acinca yaptigim ilk sey koklamak oldu.Aman tanrim!Bu nasil bir kokudur!Gercekten müthis!Yahu gercekten!Vanilyali ürünlerden genelde uzak dururum ben.Dondurmanin bile kakaolusunu yerim hep.O da yetmez üzerine cikolatali sos dökerim.Vanilya ile hic aram yoktur.Kek yaparken vanilyanin kokusunu icime cekmeyi severim lakin kozmetik konusunda hep cekinceli yaklasirim.Bu ürün fikrimi degistirdi dostlar.Artik gelsin vanilyali dus jelleri gitsin vanilyali kremler!

Nasil anlatsam.Karamelin her türlüsüne cildiran biri olarak kutuyu actigimda ilk olarak karamelize vanilya kokusu aldim.(Tabi bunda uzun süredir diyet yapiyor ve tatlidan uzak duruyor olmamin da etkisi büyük olabilir!!)Ah!Kutuyu söyle bir "istirasim","kistirasim" gelmedi degil hani!!
Simdi yazarken bir kez daha acip kokladim.Düsünün,yogun karamelize vanilya kokusu ve pamuk seker!Ömrümde macadamia findigi yemedim dolayisi ile onun kokusu neye benzer,nasil kokar bilmem.Ben kokladigimda bana gelen yalnizca karamelize vanilya ve pamuk seker kokulari oldu!(Hatta bazen sut,krema aldim ama emin olamadim malum diyet mevzusu!)Eh,daha ne olsun!Ben bu lip balmin kokusunu cok sevdim!Bayildim!Delirdim a dostlar!!

Yapi bakimindan yaban mersinli versiyonundan daha sert bir yapiya sahip.Verdigi yumusaklik klasik Nivea yumusakligi,güzel.

Yaban mersinliden sonra yeni favorim budur!

Lakin kutulari acilir mi acilmaz mi bilmedigimden henüz cantama atip disari cikmaya cesaret edemedim.Belki bir makyaj cantasina koyup cantaya atilabilir.Yahut direk de atilabilir!Yani benim gibi takintili degilseniz atin gitsin,ne olacak ki!

Tek sorun o müthis kokunun dudakta cok fazla kalmamasi.Yani sürdükten cok kisa bir süre sonra o müthis koku gidiyor,tek negatif yani bu.





Mini minnak kutusu,özellikle kokusu ile Nivea Vanilya&Macadamia lip balma benim puanim 9/10 .


(Reklam ürünü degildir!)


Gece Sacli Kiz

Yorumlar

  1. bu markanın ürünleri neerede satılıyor ayrıca yazınızı çok begendim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,

    Nivea lip butterları Watsons ve Gratis mağzalarında bulabilirsiniz.

    Yorumunuz için ben teşekkür ederim.

    Sevgiler...

    Gece Saçlı Kız

    YanıtlaSil

Yorum Gönder