Treaclemoon/Sweet Blueberry Memories Vücut Spreyi

Yaban mersininin mucizevi dünyasına hoşgeldiniz!Yalnızca yaban mersini ve tuzlu domatla bir ömür yaşayabilecek birinin klavyesinden yaban mersinli vücut spreyinin öyküsüne buyurun!

Duş jeli,vücut kremi ve vücut spreyi üçlüsü birleşince ortaya müthiş bir kombinasyon çıkıyor!Ah!Bunlara döktüğüm paraları bir hesaplasam ne sonuçlar çıkardı acaba.İnternette aynı serinin vücut kremini de çıkardıklarını okumuştum bu hafta sonu biraz arandım ama bulamadım.

Treaclemoon markasının diğer ürünlerinin de bir çoğunu denedim.Arasında hoşuma gitmeyenler olsa da genel olarak çıkardıkları ürünler ilgimi çekiyor.Kendileri hayvanlar üzerinde test yapmadıklarını ve tamamen vegan ürünler ürettiklerini iddia ediyorlar.Sanıyorum henüz Türkiye'de yoklar.İnternet üzerinden kısa bir araştırma yaptım ama pek bir sonuca ulaşamadım.

Tam Türkçe'ye çevirecek olursak tatlı yaban mersini anıları.Bence tatlı yaban mersini rüyası olsa daha hoş olurdu.Ürün kısa süreliğine piyasaya sürülmüş durumda.Ben ba-yıl-dım.Şimdilik elimde altı şişe var.Ona tamamlamak gayretindeyim,benim gibi takıntılıysanız böyle sayılara tamamlamalar gayet normal gelecektir kulağa.
Ne diyordum,kısa süreli yani modern dille limited edition.Bu da bir satış numarası işte,kısa süreli sınırlı sayıda çıkartınca millet saldırıyor.Neyse!Biraz da ürünün özelliklerinden bahsedeyim çok kafa şişirdim.


Kokusu muh-te-şem!Gerçekten muhteşem.Yaban mersini mucizevi bir meyve.Kesinlikle mucizevi.Yani uzaylılar filan üretip dünyaya hediye etmiş olabilirler,o derece mucizevi.Bir vücut spreyi ne kadar koku verirse o kadar veriyor işte.Öyle saatlerce kaldığını iddia etmiyorum.Anlık ferahlık vermesi için ben bir şişesini de çantamda taşıyorum.Bu marka,duş jellerinin ve vücut kremlerinin deneme boylarını çıkartıyor ama vücut spreylerinin küçük boylarını çıkartmıyor.Şişesi o kadar şirin ki.Küçük boy şişesi de eminim oldukça şirin görünecektir.
Rengi zaten beni benden aldı ki o konuya hiiiiç girmeyelim.
Eğer duş jeli,vücut kremi ve vücut spreyini bir arada kullanırsanız yaban mersini ilahı gibi ortalarda dolaşacağınıza ve müthiş kokacağınıza garanti verebilirim!

Bu ürün set halinde çıktı.Duş jellerinin bulunduğu şişeler de inanılmaz güzel.Diğer duş jeli ve vücut spreylerine göre biraz pahalı da olsalar,performans açısından isteklerimi fazlasıyla yerine getiriyorlar.Ben henüz duş jelini denemedim,denedikten hemen sonra fikirlerimi yazmaya çalışırım.



Bu ürüne benim puanım 10/10!Yaban mersini olsun ciğerimi yesin bee!


Not:Aklım hala vücut kreminde!O krem bu şehre gelecek arkadaş!Uykularım kaçtı kremi bulamadım diye!



(Reklam ürünü değildir)





Gece Saçlı Kız


Yorumlar