Galip Derviş 52.Bölüm

Derviş Toplu Terapiye Giriyor

Geçen sezondaki sıkmayan bölümlerden biri gibiydi bu bölüm!O eski Galip Derviş tadını alabildik!



Galip'in sigorta poliçesi değişir!Toplamda iki bin kere terapiye girme hakkı vardır!Galip'in doktor Fırat'la geçireceği tek bir terapisi kalmıştır!Galip bu duruma çıldırır!
Tek çözüm vardır grup terapisi!


Bölüm yalnız yaşayan bir kadının öldürülmesi ile başladı.Lakin kadının havuz kazasına uğradığını düşünüp,dosyayı kapatırlar.Kadın aynı zamanda doktor Fırat'ın terapi grubundadır.

Hale,güven problemini yenmek için Ahmet'i de terapi grubuna davet eder.Onun da doktoru Fırat'tır!

Galip zor da olsa grup terapisine katıldı!Terapide bir de bonus olarak Galip'in belalısı Mevlüt vardır!


Galip ve Mevlüt


Bu ikilinin uyumu bir harika dostum!Bu bölüm bana ilk sezondaki bazı bölümlerin tadını verdi!Güzeldi!Bu sezon biraz tutuk başlamıştı sanki,bu bölümle o tutukluk yok oldu gitti.



Terapi grubundan Metin ölü bulunur.Galip olayı araştırmaya başlar.Müge'nin ölümünün kaza olmadığına inanır.

Terapi grubu sorgulanmak üzere emniyete çağırılır.Mevlüt,Galip'i o kadar çok kıskanır ki cinayeti onun işlemiş olabileceğini söyler.Galip bile ona inanır.Kendinden şüphe etmeye başlar!

Gruptan üçüncü olarak Feride öldürülür.Galip markette karşılaştıları terapiye eskiden katılan adamı hatırlar.O da Feride'nin cinayetinde kullanılan çamaşır sularından almıştır!



M:Bak ben seni demin tuttum ha!G:Mesele tutmakta değil kendini bırakmakta!





Galip ve Mevlüt Aynı Bagajda!

Kerem Başaran,terapi grubundan MÜge'nin ölümünden bir ay önce ayrılmıştır.Terapide anlattıkları yüzünden herkesi bir bir öldürmeye kararlıdır.
Galip ve Mevlüt aynı bagajda sıkışıp kalırlar!

Kabul ediyorum,bu bölümün en eğlenceli sahneleriydi onlar.Eğlenceli ve iç acıtan!

Galip,kapalı alanda kalma korkusunu o bagajda yendi!Tabi Mevlüt'e de büyük yardımı oldu!O da bu sayede kapalı alan korkusunu yendi.Bagajdan çıkan ikili doktor Fırat'ın ofisinin bulunduğu otoparkta olduklarını anlayınca biricik doktorlarını kurtarmak için harekete geçtiler!

Eh,bu bölümün fikri de bu olsun.Birlikten kuvvet doğar!(Kamu spotu havam gelmişse caaanım!)


Galip ve Mevlüt o kadar iyi arkadaş oldular ki Mevlüt,biricik doktoru Fırat'ı bırakıp başka bir terapiste gitti.Hale terapiden ayrıldı.Bu sayede Galip,grup terapisi adı altında da olsa doktor Fırat ile yalnız terapi seanslarına devam edebildi.




Not 1:Bu arada fark ettim ki bir teşekkür yazmam lazım.Diziyi pazar gece yarısına koyan aklı tebrik eder,buradan selamlarımı gönderirim!Ben bile diziyi internetten izliyorsam,başka insanlar neden izlesin ki!
Not 2:Bu emniyette dolaşan gazeteci karakteri çok itici.Hoşuma gitmedi hiç!





(fotoğrarlar www.kanald.com.tr'den alınmıştır)

Gece Saçlı Kız





Yorumlar