Otacı Gül Suyu/Otacı Güllü Su

Yaklasik alti aydir kullandigim Otaci güllü sudan bahsetmek istiyorum bugün.

Gül suyu ile cilt bakimi uzun süredir bildigim bir konuydu lakin denemeye cekinmistim.Gül suyu kokusundan pek hoslanmadigimdan,güllü ürünlerden genelde uzak duruyordum.Türkiye'de oldugum bir gün eczanede görünce denemek istedim.Aslinda ben farkli bir markadan almak istemistim ama eczaci kadin bunu önermisti.
Bu ürün eczane disinda nerelerde satilir bilemiyorum.Ben kozmetik magazalarinda bugüne kadar denk gelmedim hic.Fiyat olacak da uygundu.Fotografta da görünüyor,kendisi 4 lira.Yahut 4 lira idi!Simdiki fiyati nedir bilmiyorum.

Internette okudugum yorumlarda bu ürünü seven de var sevmeyen de.Özellikle yaz aylarinda gül suyunu buz kaplarina döküp donduruyorlarmis.Sonrasinda da bir kalip buz ile yüze masaj yaparak uygulaniyormus.Ben bu yöntemi denemedim.Zaten hassas bir cildim var,tahris olmasini istemem.
Ben genelde yüzümü temizleme jeli ile yikadiktan sonra makyaj pamuguna bolca döküp yüzüme,boynuma ve dekolte bölgelerime uyguluyorum.Cildim cok kuru oldugundan ferahlik hissi veriyor.
Sivilceli bir cilt yapisina sahip degilim.Bu yüzden sivilceler üzerindeki etkisi hakkinda bir fikrim yok.Ama bazen tek tük de olsa yüzümde sivilce cikiyor.Gül suyu kullandigimda sivilcelerin daha cabuk kurudugunu fark ettim.Tabii bu her ciltte böyle etki gösterir mi bilemem.Bende biraktigi etki buydu.

Genel manada üründen memnunum.Ilk aldigimda iceriginde alkol olmadigini fark etmemistim.Icinde alkol olan gül sularinin kokusu gercekten cok kötü.Bu üründe de tabi koku var ama en düsük seviyede diyebilirim.Icinde alkol olanlardaki o kötü keskin koku midemi bulandiriyor.
Ister yüzünüzü yikadiktan sonra ister ferahlamak icin günün her hangi bir zamaninda kullanabilirsiniz.


Benim bu ürüne puanim 9/10 .


(Reklam ürünü degildir!)


Gece Sacli Kiz  

Yorumlar