Diploma Ile Ne Yapilir?

Gıcıklık Köşesi

Geldik yilin mezuniyet mevsimine.Aman efendim lüks yerlerde verilen mezuniyet balolarindan mi bahsetsem yoksa mezuniyet kinalarindan mi konuya girsem!Bana yine laf cikti a dostlar!Eh,madem ki giciklik kösesinin yazariyiz aliskiniz yara kasimaya!Kasiyalim yaralari,incitelim yeni mezunlari!
Bir zamanlar da lisedeki meshur kepli fotograflara takmistim kafayi.Simdi meselemiz mezuniyet oyunlari!Ay pardon mezuniyet,diploma meselesi diyecektim yahu!

Mezuniyet de mi kutlamayah? diyeceksiniz biliyorum!Kutlayin canlarim kutlayin ciger parelerim!Ben onu mu dedim!Kandirdim sizi basta yazdiklarimla degil mi ciciler!Ben mezuniyet bilmemnenize karsi degilim ki.Ben size tavsiye vermeye geldim!Sevgili diplomaciklarinizi nasil degerlendireceginizi anlatacagim bugun sizlere.Haydi bakem,azicik laflayalim!


Diploma Ile Ne Yapilir ?

Bu bir DIY yani kendin yap projesidir kardaslar!Aslinda biraz dusundum de diploma ile bir cok sey yapilabilir.Bu sizin üretkenliginize bagli.Benim aklima gelen fikirler ise söyle;

Cerceveletip Duvara Asmak

Ego patlamasi yaptirir,bünyeye iyi gelir!Bunca yil kendinizi parcaladiniz onun icin,herkes görmesin mi yani!!

Mahallenin Altin Cocugu !

Aile bireyleri tarafindan krallar gibi karsilanirsiniz.Özellikle altin günlerinde isminiz bolca gecer.Anneniz tarafindan benim cocugum diye baslayan cümlelerin mezesi olarak kullanilirsiniz!Bu rahatlik "haydi bakalim is ara!" lafini duyana kadar devam eder!


Izgara Yelleyicisi

Artik gazete kagidina ihtiyaciniz yok!Hep bunu istememis miydiniz?Haydi kolunuza kuvvet!Diplomaniz kalin kagidinin getirdigi avantaj ile size izgara yellerken müthis imkanlar saglayacak!Verdiginiz paraya degecek,inanin!



Sirt Kasiyici-si

Ugrasiyor ugrasiyor ama sirtinizi bir türü istediginiz gibi kasiyamiyor musunuz?Eliniz kasinan bölgeye hic denk gelmiyor mu?Üzülmeyin!Yüzyilin icadi diploma bu sorunu cözecek!Yalnizca sirtiniza dogru götürün ve bu mucizenin tadina varin!


Metrobüste,Toplu Tasimada Kullanin

Diplomanizi elinize alin ve toplu tasima araclarina korkmadan binin!Mümkünse Istanbul'da yapin bunu!Size duyacaklari sayginin tadini bir daha hic bir seyde bulamayacaksiniz!


Kivirin,Kivirin veeee...

Evet!En güzeli de bu!Artik malum yerlerinize ulasabileceginiz mucizevi bir aparat var!Diplomanizi bir güzel kivirin,kivirin ve götünüze sokun!Verecegi zevk paha bicilmez olacaktir!


Gece Sacli Kiz




Yorumlar