Schauma Sampuan

 Şampuan Meselesi




Bu şampuanın  ünü malum.Bir ara bütün gurbetçilerin bavullarından çıkan yegane markalardan biriydi Schauma.

Kokusu bilindik Schauma kokusu işte.Biraz değişiklik olsa da temelde hep aynı koku gibi geliyor bana.Kremi ile birlikte kullanıyorum ben.
Saçlarım yaz sonundan beri fena halde dökülüyordu.Aylardan aralık oldu daha yeni dökülmesi durdu.Yani aslında tam olarak durdu diyemeyiz de dökülme olayı gözle görülür şekilde azaldı diyelim.Daha önce bir çok şampuan denedim lakin çoğu Türkiye'de bulunmayan (genelde mağazaların kendi ürettikleri ürünlerdi kullandıklarım) ürünlerdi.Bu markanın Türkiye'de satıldığını görmüştüm.Annemin dediğine göre yaprak dökümü mevsimi olduğu için saçlarım dökülüyordu.Şampuan mı işe yaradı yoksa yaprak dökümü mevsimi(!) mi bitti bilemiyorum lakin saçlarımdaki dökülme azaldı.Zaten daha da dökülse bir avuç saçım kalacaktı!


Kepek sorunum artarak devam ediyor.Şimdi tam da dökülme azalmışken kepek sorununa yoğunlaşıp tekrar aynı döngü içine girmek istemiyorum.Belki ileride saçlarım güçlendiği bir zaman kepek olayına çözüm ararım.Saçsız kalmaktansa kepeği tercim ettim diyelim!


Saçlarım hala çok güçsüz.Bir kez olsun saçlarıma boya sürmedim,sanki saçlarım boyadan yanmış gibi kopuyor.Saçıma hafifçe dokunmak yetiyor bunun olması için.
Durumlar böyle yani.Şimdilik Schauma'dan memnunum.Bakalım zaman ne gösterecek.

Gece Saçlı Kız

Yorumlar