Bee Beauty Rapunzel El ve Vücut Kremi



Ne kadar uzun zaman olmuş ürün incelemesi yazmayalı. Uzun zamandır devam eden alışveriş orucumun sonlarına geldik. Hatta bitirdik bile diyebilirim. Evet, evet bitirdik. Geçen hafta sonu evdeki son duş jelinin de bittiğini duşa girerken fark ettim. Bu bir başarıdır kardaşlar! Son el kremim de bitti ve ben yıllar sonra ilk defa duş jeli ve krem alışverişi yaptım.




Bu defa, içimdeki canavarın öldüğünden kesinlikle eminim. Bütün duş jellerini kokladım. El kremlerinin testerlarını denedim. Ve yalnızca bir duş jeli, bir krem alıp mağazadan çıktım. Yaşasın!

Evdeki son el kremim, Bee Beauty markasının Rapunzel el ve vücut kremiydi. Aman Allah'ım. O koku! O koku! Ne yazık ki krem bitmeden önce fotoğrafını çekmeye zamanım olmadı. Her akşam yatmadan önce ritüel haline getirdiğim kremlenmelerden sonra, bu minnak kutu bana iyi bile dayandı diyebilirim. 
Bu yaz Türkiye'ye geldiğimde, Öykü'm ile birlikte Gratis'e gitmiştik. Tam kasadan geçecekken, dur sana şu kremlerden tavsiye edeyim dedi. Ve beni o müthiş kokulu kremle tanıştırdı. Gelecek seferlerde Türkiye'ye gittiğimde, kesinlikle diğer çeşitlerini de denemek istiyorum. Eskiden olsa, tüm çeşitleri aynı anda almaya kalkar, kokularının özelliklerini fark edemezdim. Şimdiyse kararım, bittikçe değişik değişik almak, kullanmak. Hem toptan alınca, raf ömrü de gözden kaçıyor, ürünü doğru düzgün kullanamadan çöpe atmak zorunda kalıyorum. Her açıdan israf.


Evde fazla ürün olduğunda, fazladan da yer kaplıyor. Bunu görmek için neyse ki çok geç kalmadım! Yani umarım! Şimdi bakıyorum da, önceden çeşit çeşit duş jellerinin olduğu banyo dolabında şu an yalnızca bir duş jeli var. Neyse, konumuz kozmetik ürünlerinde minimalizm etkisi değildi. 
Efendim, bu krem var ya bu krem her gece koklaya koklaya uyuduğum krem oldu. Ben yalnızca ellerim ve kollarım için  kullandım. Boyunun kesinlikle çok ideal olduğunu düşünüyorum. Tabii tüm vücut için olan kullanımlarda, büyük boyu olsa fena olmazdı. Ancak, büyük boyu var mı hiç bir fikrim yok. Gratislerde satılan,bu minik kutulu krem benim son iki aydır favori el kremim oldu.

Yapısı öyle güzel ki. Kesinlikle bir yaz kremi. Yoğun değil, kolayca emiliyor. Ve kokusu, saatlerce kalıyor. Bazen sabahları bile o müthiş sakız,kavun kokusunu duyabiliyorum. Doksanlarda çocuk olan herkesin bileceği, o meyveli sakız kokularını düşünün. Hah, işte bu krem tam olarak öyle kokuyor!


Benim bu ürüne puanım 9/10.


(Reklam ürünü değildir.)


Gece Saçı Kız

Yorumlar

  1. Yüze de uygulanabilir mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,

      yüze uygulanabileceği yazmıyor pakedin üzerinde. gratis'teki çalışanlara danışmakta fayda var.

      sevgiler...

      Gece Saçlı Kız

      Sil

Yorum Gönder