AliExpress Kırtasiye Alışverişi/2/



Evet,yine haftanın o gününe geldik. Sonunda cuma! Bu aralar,birden fazla kitabı aynı anda okuduğum için, hiç birini bitiremedim. Bununla da kalmadı, kafam kazan gibi. Bu aralar, okuduğumdan da pek bir şey anlamıyorum. Kafam kazan gibi a dostlar! 26 yaş hoşgeldi sefa geldi. Lise arkadaşlarım çocuklarının altını bezleyip, annişinin tontişi, kocişinin tatlı karısı, erkekler eklemesin kafalarını yaşarken bendeniz bambaşka sularda yüzüyorum.




Bu sular derin mi? Bilmem. Onların yüzdüğü kadar derin değildir her halde. Bir şeyler hep derinlerde,bir şeyler hep pusuda. Tam ulan oluyor galiba derken, birden kapının arkasından fırlayan örümcek gibi çıkıyor karşıma. Ödüm bokuma karışıyor, korkudan altıma sıçıyorum!
Tam galiba güneş açtı derken, yine bulutlar toplanıyor havada. Hay ben böyle işi sikeyim diyorum! 

Dalgalıyım, durulamıyorum a dostlar!

Eh, böyle dalgalanmalarda ilk iş kütüphane odasına koşmak oluyor. Kitapların kokusu azıcık sakinleştiriyor. Çocuklar gibi, tüm oyuncaklarımı serip döküyorum yerlere. Kalemlerle oynuyorum, boyaları inceliyorum. Defterleri bir açıp bir kapatıyorum. Bantları olur olmaz yerlere yapıştırıyorum. İyi geliyor.


Caanım AliExpress, bu sefer bana kazık attı. Efendim, aynı stickerden kaç tane olabilir ki? Bu sefer aldığım kaktüslü stickerlarda, ne yazık ki aynı stickerdan birden fazla vardı. Aaaah, kalmadı kimsede eski kalite kalmadı yahu! Biz yaşlandık, dünya çürüdü!

Masking tapelere gelince, pembe üzerine sarı yaldızlı desenler çok hoşuma gitti. Tek paket içinde üç tane vardı. Kağıt bantların kalitesini de beğendim. Yapıştırıp çıkarttıktan sonra, kağıtta bir kalıntı bırakmadı.Tam yaz rengi değil mi yahu! Hem pembe hem yaldızlı! Biraz da yazın yapılan yapışkanlı vücut dövmelerine benzettim. 


(Reklam ürünü değildir.)


Gece Saçlı Kız

Yorumlar