Kedili Not Defteri ve Kedili Stickerlar /AliExpress Alışverişi/



Mart ayını da bitirdik efendim. Ne zaman başladı,ne zaman bitti...İlkbahar şimdi kapımızda...İlkbahar şimdi bize ümit vermek için milyonlarca kez olduğu gibi yine geliyor. Bu memlekete de gelir mi? Şu Gece Saçlı Kız'ı sevindirir mi?


Kediler,kediler,kediler. Daha önce içimde sanki onlarca kedi yaşıyor gibi hissediyorum demiştim. Bazen güneşe karşı umarsızca yatıyorlar,bazen sırtlarını kamburlaştırıp kavgaya atlıyorlar. Bazen de oldukça sinirli bir şekilde kuyruklarını sallayıp,bağırıyorlar. Durduramıyorum. Her birinin içinde dokuzar tane kedi daha yaşıyor. İçimde,kedi kaynıyor...Bu memlekette sokak kedisi kavramı yok. Sokaklarda,tek tük özgür gezen kedi görüyorsunuz. Bu demek ki bir evi var ama sokağa da çıkıp gezebiliyor. Ben bunu ne kadar uygun bulmasam da,durum bu. Evde yaşayan kedilerin sokağa çıkıp geri gelmesi romantik açıdan bakınca çok hoş,ancak en az ayda bir asfalta yapışmış kedileri görmek zorunda olmayanlar için çok hoş! Ama bu bir adet olmuş sürüp gidiyor,kimse beni dinlemiyor.


Durumlar böyle,gelelim kedili defterlere. Ben de içimdeki kedilerin çağrısına daha fazla sessiz kalamadım ve kedili defter modellerini incelemeye başladım. Aslında biraz daha küçük bir defter bekliyordum. Malum,büyük beklediğim defterler hep minnak çıkınca,kafamda öyle yer etmiş. Ancak bu tam anlamıyla bir not defteri...Boy olarak insanın eline oturuyor. Fotoğrafta dolma parmaklı bir el görmektesiniz. Efendim,şimdi o parmakların benimle uzaktan yakından bir alakası olmamakla beraber,mecbur birlikte yaşamak zorunda olduğum parçalarımdan biri...Allah da beni böyle yaratmış!!!


Henüz sayfaların yazım kalitesi ile ilgili bir fikrim yok. Ancak görünüşe göre, klasik 70 gramlık kağıt kalitesine sahip. Bu da bir not defteri için yeterli geliyor.
Kalın olması da beni şaşırtan özelliklerinden biri oldu.Bu kadar kalın bir defter beklemiyordum. Kedi resminin olduğu yüzünde,özel bir desene sahip. Dokunulduğu zaman çok hoş bir his bırakıyor insanda. İlk günlerde iki de bir defteri okşuyordum,yalan yok! Fotoğrafı özellikle yakın çekim olarak çektim ki bu güzel dokuyu sizler de görebilin.


Kedili Stickerlar


Eh,kedili not defteri yalnız kalacak değildi ya. Ben de iki çeşit kedili sticker aldım. Aslında,bu beyaz sayfa üzerine basılmış stickerlardan almak istemiyordum. Ama fotoğraftan anlamadan sipariş etmişim. Ana kağıttan çıkardıktan sonra,genellikle renkleri çok açık oluyor stickerların. Umarım bunda da böyle bir sorun yaşamam.


Neden bilmem,özellikle koyu renkli kedilerin bulunduğu stickerları tercih ettim. Belki de benim Asiye'me benziyorlar diye. Asiyeeee,yumuşacık. Asiyeeee pişmaniyeli. Asiyeeeee! Evet,siz kedilere şarkı yazmaz mısınız ki?





Ve şimdi en hoşuma giden sticlerları göreceksiniz. Lütfen altlarındaki yazılarla bir fotoğraflara bakınız!!

(Sol üstten sağa doğru) ''Seninle ilgilenmiyorum.''  ''Şu patimi yiyebilirsin''  ''Neeea oyun mu!''  ''Geriniyorum ama kıçımı ye!''  ''Yumuş yumuş oldum ki''  ''Ne geldin yine sen?''

''Dünya kıçımı yesin!''  ''İnsanlardan tiksiniyorum!''  ''OOOh,güneşe karşı göbüş''  '' Arkamda gözüm var!''  ''Anlat!''  '' Geldi yine köle!!''  ''Şu patim var ya hani kalkık olan,işte o sana girsin!! ''



(Reklam ürünü değildir!)


Gece Saçlı Kız

Yorumlar