Balea Hindistan Cevizli Dudak Yağı

Balea Roll-On Lip Balm İncelemesi


Yine bir lip balm faciası ile karşı karşıyayız!Ben bu kadar kötü bir dudak yağı görmedim yahu!



Balea'nın lip balmları genelde vasatın biraz üzerinde.Kokuları,yapıları çok güzel,tamam.Ancak ne yazık ki nemlendirme konusunda sınıfta kalıyorlar.Çok uzun zaman önce çöp kutusunu boylayan bu ürünü de ne heveslerle almıştım.Bir kere,bir çok Alman Youtuber kesinlikle öneriyordu.Kullanım kolaylığı,yapısı acayip derecede övülüyordu.Ben de denk geldiğim bir zamanda almadan edememiştim!Almaz olaydım!Bu nasıl bir yapı?Bu nasıl bir nemlendirememe!Of of!
Zaten Yotuber ve Bloggerlara zebil gibi dağıtılan ürünlerden korkmak gerekiyormuş!Ne yazık ki bu insanların çok azı ürünler hakkında gerçek fikirlerini söyleyebiliyor.Ve ürünlerden de çok azı gerçekten işe yarar durumda!


Yapısı Nasıl?


Berbat!Kesinlikle berbat!Evet bu bir dudak yağı ancak bu kadar da kötü olmak zorunda mıydı?!Kesinlikle yapış yapış,kötü bir yapıya sahip.


Kolayca Emiliyor Mu?Dudakta Yağ Tabakası Bırakıyor Mu?

Kesinlikle kalıp gibi dudağınızda kalıyor.Yani dudağınızda bir kalıp tereyağı ile dolaşıyorsunuz hissi veriyor ne yazık ki.Ayrıca,dudakta kolayca emilmiyor.Çok başarısız bir ürün.


Nemlendirmesi Nasıl?

Berbat!Dudakta emilemeyince doğal olarak da nemlendiremiyor.


Kokusu Nasıl?


Ben hindistan cevizi kokusunu severim.Ancak bununki daha çok kimyasalla karışmış bir hindistan cevizi kokusuydu!



Roll On Başlık Ne İşe Yarıyor?


Bence hiç bir işe yaradığı yok.Evet dudak yağı olduğu için böyle bir formül deneyip,roll on başlık kullanmışlar.Böylece ürün kullanımı daha kolaylaşır diye düşünülmüş.Ancak ne yazık ki hiç bir işe yaramıyor.




Benim bu ürüne puanım 1/10.



(Reklam ürünü değildir.)


Gece Saçlı Kız

Yorumlar