Biten+Çöpe Giden Ürünler/8/

Head and Shoulders Kepeğe Karşı Şampuan



Eh,evde iki kepekli kafa olunca. Mecburen kepek şampuanlarına yöneliyoruz. İlkbaharın gelmesiyle kepeklerimde bir sevinç,bir coşku! Elmalı olan şampuanı önceden almıştım. Neyse ki bitti. Sonlara doğru yapısı biraz bozulmuştu. Lavantalı olanı gördüğümde hemen denemek istedim. Kesinlikle elmalı olandan daha güzel. Şu anda ikinciyi kullanıyorum. Yumuşak bir yapısı var. Ayrıca kokusu da hoşuma gidiyor. Hem ferah, yer yer de şekerli! İnceleme yazısını daha sonra yazacağım için açıklamayı burada kesiyorum. İnceleme yazısında devamını okursunuz,beni özleyin anacım!



Schwarzkopf/got2b Anti Frizz Losyon

Benim severek kullandığım bir ürün. Özellikle bu kış çok işime yaradı. Malum kışı kısa saçla geçirdim. Saçlarımı toplamaya her zaman üşenmişimdir. Oysa sokakta kadınlar ne güzel değişik değişik örerler saçlarını. İlginç modeller verirler saçlarına. Bunda beceriksizliğin de etkisi büyük tabii. Normal örgüden başka bir şey bilmem ki ona da şu anki saçım yetmez. Düzleştiriciyi bile zor kullanırım,öyle böyle değil yani beceriksizliğimin sınırları. Neyse efendim. Bunu kuru saçıma uyguladım hep. Elektriklenen saçlarımda kesinlikle bir efsane yarattı efendim! Kendileri bittiği anda yeniden satın aldım. Daha ayrıntılı inceleme yazısını okumak istiyorsanız buyurun : Schwarzkopf/got2b Anti Frizz Losyon İncelemesi



Elina Güllü El ve Tırnak Kremi

Eczaneden ilaç aldıktan sonra torbaya atıvermişler. Sanıyorum yeni çıktığı zamanlardı. Benim kullanımımla ancak altı yedi ayda bitti. Deneme boyu değil. Eczanede sonradan da denk geldim bu boyda olanı satılıyordu. Gül kokusunu pek sevmem. Yani yapay gül kokularını sevmem. Yoksa bahçedeki gülleri koklamayı kim sevmez ki? Ancak iş kozmetiğe gelince gül kokusundan biraz uzak duruyorum genelde. Ancak bu kremin kokusu pek de ağır değildi. Yapısı da çok hafif yağlıydı. Kış boyunca aklıma geldikçe kullandım. Ve sonunda bitirebildim! Aferin bana aferin!!



( Reklam ürünü değildir.)


Gece Saçlı Kız


Yorumlar