Biten+Çöpe Giden Ürünler/7/

Biten Duş Jelleri


İnsan,biten ürünlerin toplu fotoğrafını çekmez mi Gece Saçlı Kız? Hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradaaaan! Ne yapalım,bu sefer de başlık fotoğrafı olmayıversin.

Haydi gelin,bitirdiğim duş jellerinden konuşalım.



 Treaclemoon Vanilyalı Duş Jeli


Ben genellikle vanilya kokusuna ilgi duymam. Kışın,en karanlık havalardan birinde bu güzelliği görünce almadan edememiştim. Kendisi koca bir kış boyunca dayandı. Vanilyalı,şekerli bu güzel kış duş jeline veda edip bahara merhaba diyoruz efendim.

Treaclemoon duş jellerini seviyorum,malum. Yapısı da kokusu da güzeldi.Kışın zevkle kullandım. Ve koca şişeyi bitirdim!


Treaclemoon Yaban Mersinli Duş Jeli


Bu bitirdiğim kaçıncı şişe bilmiyorum. Halen elimde şişelerce yaban mersinli duş jeli var.Yaban mersini varsa mutluyum huzurluyum!


Dove Narlı Duş Jeli



Kendisi ile ilgili fikirlerimi daha önceden yazmıştım. Merak ediyorsanız buyurun: Dove Narlı Duş Jeli İncelemesi

Bittiği için memnunum. Sanıyorum bir daha almayacağım bir ürün oldu.






Isana Duş Jeli


Isana,Rossman'ın kendi markası. Genellikle duş jellerini severek kullandığım bir marka. Bu duş jelini de çok zaman önce almıştım. Bahar için özel olarak kısa süreli çıkartılan seridendi. 

Yapısı ve kokusu güzeldi Hafif şekerli,tam bir bahar kokusu vardı. Aslında şişesini atmak istemedim. Şu tatlılığa bakar mısınız? Boş şişeleri saklaya saklaya banyo duş jeli doldu. En sinir bozucusu da dolu sanıp elimi attığım bir çok şişenin boş çıkması.  Sonra içimdeki istifçi kadını susturdum ve boş şişeyi çöpe attım.



(Reklam ürünleri değildir.)


Gece Saçlı Kız





Yorumlar