Renkler Şehri/Şahane Şehirler Büyükler Icin Boyama Kitabi



Gecen yazimda bahsettigim üzere yeni aldigim boyama kitaplarini yavas yavas inceleme sansi buldum.



(Gecen seferki yazim icin;buradan buyurun )

Renkler sehri kitabinin basim tarihi cok yeni.Haziran 2015 tarihinde basilmis.Kitabin arkasinda yazan fiyat 15TL.Lakin ben saniyorum biraz daha düsük bir fiyata internetten satin almistim.Kendileri Indigo yayin evi tarafindan basilmis.
Ben ilk olarak Renkler Sehrini siparis ettim internetten.Baska devam kitaplari var midir bilmiyorum.
Renkler Sehri elime gectikten cok sonra D&R'e gittigimde bunun bir seri oldugunu gördüm.Diger iki kitabin isimleri Renkler Ülkesi ve Renkler Sokagi.Cevahir'deki D&R girise öyle güzel bir stand kurmustu ki.Orada cüzdanimi bosaltip,yoluma öyle devam ettim diyebilirim.Hadi Gece Sacli Kiz'dan bir  bahene daha,"ama yilda bir kere aliyorum ben bunlari ya!"Canyoldasimin deyimiyle ise "yine cocuk kandirmacalarina" kandim!(Böyle ortalik yere kurulan reyonlar,marketlerde kasanin yaninda satilan atistirmaliklar filan onun icin hep cocuk kandirmacasidir!)Nedek!Suclu icimizdeki cocuklar!


Esrarengiz Bahceden sonra kitap dünyasinda bu alana bir yönelme oldu.Halbuki Mandala dedigimiz olay yillardir vardi,bu sadece biraz daha degisigi iste.Memnun muyum bu akimdan?Delicesine!Cilginlar gibi!

Bu boyama isini aslinda yillardir düsünüyordum lakin deli derler diye cenemi tutmustum.Malum,cöp adam bile cizemeyen birinden bahsediyoruz,boyalari alip ne halt edcektim?Hem büyükler icin boyama mi olurmus yahu?Belki de icimizdeki cocuklar icindir,ha?Tam da boyama yapmak icin cocuk kitabi mi alsam diye dolanirken karsima Instagram'da bir yayin evinin sayfasinda Esrarengiz Bahce cikmisti.Ondan önce yazicidan bastirip öyle boyama yapiyordum.Neyse iste,bulastik bu ise.


Su yandaki desen cok hosuma gitti.Henüz onu boyamamis olmama ragmen fotografini cekip sizlere de göstermek istedim.Belki benim gibi özleyenler vardir bu sehri nedenini bilemeden.Ne bileyim iste...Öyle...





Renkler Sehri'nin devami niteligindeki diger iki kitabin fotograflarini da buraya ekliyorum.Onlarin icindeki desenlerden boyadikca,fotograflarin devami gelecek.




Not:Evet,nasil da nostaljik bir Gece Sacli Kiz!Ben cocukken bu renkte perdeler ve koltuklar vardi.Aklimda kalmis iste.Tamam,belki de eskici Gece Sacli Kiz!Nedek!


Not2:Esrarengiz Bahce`nin Kartpostal kitabi cikmisss!Aslinda bu fikir gecenlerde aklimde dolaniyordu,sonra basildigini ögrendim.Gec kaliyoruz hep gec!Yaptigim boyamalarin yillar sonra bir kösede kalmasini istemeyen Balikci müthis önerilerde bulundu.Belki Gece Sacli Kiz'in da bir sergisi olur ne dersiniz?!


Gece Sacli Kiz

Yorumlar